A pokud zabije moje decko budu nenavidet jeho a mozna ho i dodelam, ale ne kazdyho motorkare.. A nebudu je chtit strilet ze silnice.
A ani netvrdím, že jsou všichni policajti špatný - důležitý jsou.. taky jich pár znám. Jen myslím, že ten kdo má dodržovat pořádek, by na to měl mít i duševně.
Jo a omlouvam se.. jsem trochu rejpavej a lidi co me znaj to neresej vedi, ze to nemyslim zle.. tak sory popi..
A měj te si mě třeba za filosofa.. ale nevis kdy na tebe spadne letadlo a kdy ti to dite prejede deda ve 120tce co uz davno nema mit ridicak a jede 40.. nektery veci se dejou a kdyz budou jezdit vsichni vsude 50, nemyslim ze bude na silnicich o moc bezpecneji.
Myslim, ze by mel bejt vetsi duraz kladenej na vzajemnou ohleduplnost ridicu na silnicich... A vysvetlovani jak se lip chovat.. a bezpecneji.. (jo vim zni to jako utopie) ale myslím si to..
Kdyby kazdej ridc auta vedel ze motorky skratka jsou rychly a ty co na nich jezdej casto rychlost prekrocej protizakone a spatne.. ale delaj to a ze ta malinka tecka v zrcatku pravdepodobne bude za 2 s vedle nich... at se radsi ve vlastnim zajmu kouknou 2x nez budou predjizdet.. myslím že by nehod ubylo..
Než se specializovat na to.. honit lidi co jedou na přehledným místě o 30km/h rychleji a zvyšovat nebezpečnost situace.. kdyby to byl vrah neřeknu.. nebo zloděj..
A myslím, že platí.. když mě nikdo nehoní.. jedu třeba rychle.. ale neujíždím jak magor. A když mu doma zazvoní na zvonek a jen se ho zeptaj, jestli nevi kdo to byl, protoze do helmy nevidi... ale motorka je psaná na něj.. verim ze si da priste bacha ..
A ten clanek o nehodovosti policajtů..
Sam jsem viděl policejni felicii, co se vritila v protismeru do krizovatky.. nikoho nepronasledovala.. je fakt, ze houkala ale v asi 20-30 km rychlosti to narvali na obrubnik a ulomili kolo.. 1,5m ode me.
Vybrat to slo a myslím, že kdyby na místo dorazil o 30s pozdeji .. furt lip nez vubec

No a at dal filosofuju.. kdyby mi stát dal menší daně... tak mi stačí skouknout kobru 11 a nemusej si ničit auto

to je elaborat...