Tak nakonec jsem se dokopal na výstavu už teď ve čtvrtek a to z toho důvodu, že jsem si tak nějak řekl, že možná ten jeden den moc stačit nebude... a nestačil, zítra jdu zas. Takže krátký report pro váhače (nemůžu se moc rozepisovat, poněvadž sedím v prašivé net-kavárně v Holešovicách a stojí mě to židoviny):
Motorky - k ničemu, vo hovně, nic tu není. Ale to mě zas tak nesere, jak už se tu řešilo, motorky jsou k vidění i jinde.
Ostatní - paráda, špica, absolutně není důvod litovat a stojí ta cesta za to. Výstava je sice organizována bandou amatérů a diletantství je opravdu cítit na každém rohu (security nic neví, neexistuje plánek do kapsy, všichni jsou zmatení a ani stánek informace moc nepomůže, atd.). Nicméně je tu spousta vybavení, oblečení, doplňků, sraček, pičovinek bigbít, prostě miliarda věcí, kde není možný si nevybrat. Ať už cíleně sháníte nebo se jen zajímáte, garantuju vám, že jestli nežijete z ruky do huby, utratíte tam. Všechno je zlevněný! Většinou 10-20 procent dolů, ale já je vždycky ještě trochu srazil (já si tam vybral kombinézu se slevou 4.500). Pro SVčkaře jsou tu trika s obrázkem machny SV (já si koupil pochopitelně gixero). No a pro mě osobně absolutně nejvýznamnějším přínosem rozhovory s odborníkama, dealerama apod. Prostě jsem tam prokecal hodiny nad kapotážema, amatérským závoděním a věcma s tím spojený, oleje, pneumatiky, i tlachání vo hovně (např. v MH stánku, tam jsem dokonce poseděl a dostal kávičku) atd atd atd... nadělal jsem si miliardu novejch kontaktů, který v budoucnu budou znamenat velký ušetření peněz (plnej set laminátových kapotáží s montážní sadou za 7000, přepáčko ARP za 4.500, další borci přes jeté pneu, případně nové ze zahraničí za poloviční ceny apod... samozřejmě okruhovky). No a taky se pořádně s Prospeeďákama pobavil o okruhovým ježdění přes agentury.
Takže verdikt - doražte, fajn atmosféra, dnes jsem tam i přes příšernou kocovinu po včerejšku vydržel přesně 9 hodin a nestihl vše, co jsem chtěl, takže nashle zítra.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|