Tož sem se vrátil z vokruhu celej a motka taky
tak abych popsal jak to dneska probíhalo, dojel sem kolem 4té s nepříjemě stípavým pocitem na krku, vletěla mně pod kuklu fčela, fakt paráda začátek žě? K věci, majk dorazil se spožděním něco po pul paté, oni otavřeli kasu už před půl. Lidí bylo celkem málo ze začátku, ale každejch 5 min se to hafo hustilo. No než majk norazil tak sem nabral formuláře, pak sme je fofrem vyplnily a aj skoro pul hodiny po otevření pokladny bylo ještě 7 fleků na 2. jízku volnéch, takže supr
Jízda byla super, po té zimně naprostej orgáč

jeli sme 3 kolca volnějc aby se ohřály pryže a pak se začalo přikládat pod kotlem, chudák SV, vymetl sem pavučiny pěkně

musím pochválit moje nový pryže, páč držěly jako přikovaný. Průběh jízdy byl super, akorád mně chvílu trvalo zvyknout si na to, že když chytnu kolenej o zem že se nemám lekat(poprvé v kůži na okruhu se sliderama), ale po chvilce ježdění už to šlo

Západ slunka docela vopruz, jeli sme až tu 2., tak bylo slunko hodně nízko a na těch dvovh horizontach to bylo docela peklo, páč nemám tmavý plexi a brýle do helmy nenarvu

No ani sem se nenadál a už mávali s tou debilní vlajkou ... mít kačáky tak valím zítra hnedka zase, navíc tam bude aj fotograf jiřin, kterej se tam teda dneska ukázal ale neměl time. Docela sme s majkem čuměli, jak brzo ty sekačky brzdí, borci furt kolínka a na rovině kotel, ale hafo sem jich dával na brzdy aj já

tak sme to s majkem trochu nepobrali, zatáčky taky nejedou nějak extra rychleji než my, ale na výjezdech a na rovině už nemá SVo šanci, ale jinak na to že to není motorku na okruh, tak se jí tam líbí
Největší peklo je fakt kdy začit brzdit a pak si najet dobře zatáčku, to je mazec no, ale je tam vidět celkem slušně vyjetá stopa, podle které když sem jel tak to bylo ok, ani nenastal žádnej problém, jako že by mě to vyneslo v zatáčce bo tak, takže su spokojenej ..
No a na závěr jen asi to, že su lama a nikomu z vás asi nebudu stačit, majk mně ujel na to rata, ale aspoň mám co vylepšovat a i tak sem si to neska neskutečně užil