No....tak jako...jak píše nejt,pro mě je směroplatný web.A....když budu chcet získat informace,že někdo někde viděl něco na pokladně...tak když sedím u netu,napíšu jim mail,mají tak kontakt,ne?Než tady v dalších 20-ti příspěvcích polemizovat....omlouvá vás,že jste mladí jarini....
A já a okruh...
1. - zítra dávám motku do Moto Forzy do cca 22.5.
Dělali mně blatník,moc nesedí,tak aby to mohli poměřit.+ se chystá nějaká další výroba plastů na SV,tak jim moja Suzanka bude dělat Modelku.
2. - byl jsem na okruhu včera odpo,kamoš tam byl na víkend s Bike Promotin.Pustili mě namísto něj na volný testování.Dal jsem 3x po půl hodině...mazec.Jsem trochu nasranej - v zimě jsem se věnoval snwb,posilka,na začárku jara kolo,fotbal,abych trochu měl fyzičku.No,bylo to k hovnu.Pokud fakt na okruhu nepojedu styl krajinkář,tak je to záhul jako prase.
Mimo to,takováto akce s "profíky" na okruhu se naprosto nedá srovnávat s volnýma.Neměl jsem absolutně strach,že by mě nedejbože nějakej ňoma sestřelil...a mimo to...závodili tam od pátku,takže v neděli odpo na volný trenování tam moc pilotů nelítalo....nedá se opět srovnat s volnýma,kdy se tam nahrne 45 střelců.Takže mazec,škoda,že to není každý víkend....
http://suzukisv.cz/index.php/sv-gallery ... emId=58312No...a za 3....
Začátkem března jsem byl na chirdě s patou - podkožní bradavice - výškrab,vypálení.Humus...
Byl jsem rád,že se to zahojilo před sezonou.Leč bohužel moje radost již cca 2. týden se obrátila ve smutek....bradavica je děfka,tvoří se znova.Takže 2x denně vypaluju děfku z paty.Pokud ju nevypálím,tak zas na chirdu.Dá se s tím jezdit,ale není to na 100% koncentraci.
Takže....jakmile budu mít motku od Forzáků zpět + doufámže vypálenou děfku z paty,tak na okruh valím....