Bowie píše:
Je to presne jak rikas... Kdyz je clovek blbec tak se vyboura i na tom simalu..
Je to sice tak, jak říkáš, a ani já ze sebe v tomhle ohledu nemůžu dělat svatouška, protože SV byla v podstatě moje první machna, ale je fakt, že z toho, co tu píšeš, to tak nějak všechno trochu smrdí... na silnici teda nic moc zkušenosti nemáš, ale už tu mluvíš o gixeru 750, což je přinejmenším raketa jak hajzl. 5-6 tis. km na první větší motorce a aby člověka omrzela...? To buď jezdíš jenom po městě nebo po dálnici, pak se to dá chápat.
Stejně tak s tebou souhlasím v tom, že nemá smysl kupovat si motorku když víš, že tě zanedlouho třeba omrzí. Ale... jel jsi na něčem z toho, o čem tady mluvíš? Jak chceš od někoho poradit, když si po těch tvých příspěvcích akorát každej klepe na čelo??
Ale dobrý, zkusím to... na gixero zapomeň, to v prvé řadě. Nejde o to, že bys neukočíroval svoje emoce, ale je to citlivá sviňa, jednou zpanikaříš a pošle tě do rychlosti 200 kmh během pár pikosekund a rovnou do stromu. Na to prostě nejseš vyježděnej.
Uvažuješ o SV650? Ok, do toho klidně běž, na dvouvál seš trochu zvyklej a myslím, že motorka je to mimořádně zábavná a i když dokáže pořádně nakopat, pořád má své limity ve vlastním potenciálu, který je prostě "pouhých" 70 HP. Navíc jich je hodně, výběr je velký, cena malá... vyjezdi se na SV, dodělej papíry a časem přesedlej na cokoliv. Jo, a bral bych stříkačku... je hezčí (aspoň Sko), není tolik náročná na údržbu a ten rozdíl v pocitu na plynu není zas až tak markantní, aby tě to muselo srát (měl jsem i karbec, i stříkačku).