pazduch píše:
Zdar draci, mám následující problém:
Ráno, když startuju motorku tak chytne hned jenže otáčky rychle spadnou cca na 1000ot a motorka zdechne. Nastartuju podruhé a už běží normálka na 1500ot při zahřívání, jinak po zahřátí mám nastaveno cca 1350ot. Dřív mi to nedělalo ale klekla mi baterka a než jsem ji vyměnil, tak jsem ji párkrát roztlačoval a problém se tedy objevil až po výměně baterky. Vyměnil jsem svíčky, vyčistil vzduchový filtr ale problém přetrvává. Neda se třeba nějak zresetovat elektronika? Mám k3, díky za rady

Ahoj když jsem koupil sv650 (03- K3) tak mi to za studena dělalo taky ale jen první nastartování vzdechla asi po 15s a tak uš bježela furt jelikoš to mnělo 12tis km najeto vymnělil jsem svíčky,vzduch. filtr, olej podle mauálu a furt to dělalo. Pak jsem se dočet že po 12tis se seřizují škrtící klapky nechal jsem to udělat v suzuce a od tý doby se my to už nestalo. Jo a prej když ti to serizujo tak musíš mít prej novej vzducháč. Ale mohlo by to bejt něčim jinym ale mne pomohlo tohle. Tak snad se ti to povede drzo odstranit.