Právě je ned 27. črc 2025 18:23:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nabídka okruhového ježdění
Nový příspěvekNapsal: stř 20. kvě 2009 21:47:21 
záklaďák

ewans píše:

Tak jsem přelouskal dokument a dá se říct, že jak jsi popsal, tak takhle zatáčky najíždím, takže možná na tom nejsu tak špatně, akorát ti tam občas haprujou kvalty. Na těch dvou rovinkách určitě vytočená 5, dokonce myslím na té delší před céčkem snad i 6. No a třeba po Cčku na levou před "Swonzovkou" tam určitě dáváš ze 3 na 4, pak kopeš dolů kvalt, ostatní jakžtakž souhlasilo ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. kvě 2009 21:49:37 
Moderátor

V kvaltech mám bordel... a hlavně na dromu pak...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. kvě 2009 21:53:12 
záklaďák

Já už se tam jakžtakž kvalty naučil, takže se na to nemusím zaměřovat a víc se soustředím na projetí zatáčky. Největší maso je, když před levou na Cčku, hodíš z trojky na dvojku, zadní kolo zalíce jak kráva, proletíš za dva plnej levou, pak 3, 4, zas 3 a letíš dál, párkrát jsem to takhle zkoušel, ale nejspíš je to pomalejší než to projet za 3. ALe je to masakr a už se těším znovu na okruh :twisted:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. kvě 2009 23:37:13 
záklaďák

Pro mě byl den kombinace nejdřív pohoda, pak sranda, pak stres, pak palba, pak výlet do kačera a pak jsem se na to už raději vysral a mohl aspoň slavit další rekordy.

Pohoda - spočívala v dopoledni, jelo se prostě tak nějak v klidu, jen jsem furt kroužil sám, protože v mojí skupině byli všichni pomalejší a neměl mě kdo vodit. To mě štvalo.

Sranda - o půl jedné se jel závod, nakonec jsem to prubnul a přihlásil se, ale bylo pozdě a mohl jsem jen na divokou kartu, což znamená start z posledního fleku, a to znamenalo 44. pozici. Nejlepší borci měli časy 2:09. Ok, aspoň si to prostě zkusím, zadní guma je v hajzlu, takže stejně pianko. Docela jsem se sice probíjel, nicméně už na roštu mi začla blikat rezerva a půl kola před koncem mě došel benál a museli pro mě přijet s dodávkou :mrgreen: . Jsem si připadal jak Spies v Monze... ani mě to ale asi nemrzelo jako spíš pobavilo a jak vypadá takový závod jsem se prostě dozvěděl... jen ten pocit z mávání šachovnicí jsem neprožil! :beg: Jinak závod je úplně jiná liga než volnej trenink, fakt je to namačkaný jak hajzl a kola jsou proto v těch chumlech dost pomalý, ale o to náročnější a člověk se naučí předjíždět a to je pecka!!!! To kličkování mě prostě bavilo. Těším se na další...

Stres - začal tím, že jsem oproti očekávání hrozně rychle odpálil zadní gumu. Nečekal jsem to a musel rychle přezout (i předek nakonec), naštěstí se na místě dala koupit dobrá sada - SC1. Přezout jsem jel do Kohutovic, kvůli tomu jsem nestihl svou další jízdu a tak, ale pak přišla odměna....

Palba - s SC1 jsem si řekl mrdat na všechno, tohle prostě udrží jakýkoliv stádo na zadním kole. A hned byly časy veselejší.. ale pohled na zadní gumu moc ne, roztrhal jsem ju napravo na cucky a budu muset brzo nějak řešit podvozek, protože při téhle čočce už to prostě nezvládá (buď špatný nastavení nebo jinou zadní jednotku)... teda pocitově je dobrej, ale co dělá s tou gumou... Při časech 2:20 a víc vypadal zadek úplně v pohodě, dnes odpoledne už opravdu ne.

Výlet do kačera - 16:40 se otevřel na 80 minut pitlane, tak jsem vyrazil trhnout nějakej výsledek. Guma zatím držela, ale každou chvíli to mělo asi přijít a taky že jo. Na nájezdu na cílovku už se mi zadek smekl pod plynem (tam se to hulí fakt hrozně), to bylo první varování a já si ho měl vzít k srdci, ale hovno. O dvě kola později (a každý z nich bylo podle výpisu ještě rychlejší) nálet do první pravé za cílovkou... tady jsem se fakt dneska naučil letět hodně rychle... prostě fakt nebrzdit. Hulit to na cílovce co to dá (měl jsem na konci na tachálu přes 250 kmh), relativně pozdě (mezi stovkou a dvoustovkou, tj. cca 150 m) lehce na brzdy, hlavně skopat kvalty, zadní kolo tančí, pomalu pokládat, furt na brzdě, pak to položit, nechat se pod plynem malinko vynést, člověk ju projede megarychle, na výjezdu rovnat na obrubníku a plnej kotel... je to úplná paráda, mám tenhle úsek asi nejradši... jenže.. zadek prostě podal výpověď a před výjezdem začal v tý rychlosti natvrdo ujíždět. Nevím, jaká je tam přesně rychlost, ale je to prostě daleko nejrychlejší točka v Brně. No nic.. blížím se nenávratně k obrubníku a klopit to víc je vo držku, tohle je prostě gumou. Rychle rovnám, ani nestíhám brzdit a už jsem ve štěrku, rychlost jak piča, udržet řídítka byl holej fitness, naštěstí se trať láme zpět doleva a když to udržím, vyjedu asi o 50 metrů dál zpět na asfalt... uf!!! Povedlo se, zbytek kola jsem dojel na kochačku bez jedinýho vysednutí a honem do boxu. No, při té vzpomínce mě zamrazí ještě teďka, zadní guma škoda mluvit, ale dokud držela, byla to megašupa!!! SC1 dala hezkých 15 kol s tím, že na ní do té doby bylo bývalým majitelem 15 kol najeto :). Pak už jen velice veselý pohled na výpis časů a pomalu dom. Hm, vlastně jsem tam dneska zmršil dva zadky a jeden předek... celkem 32 kol.

No, už se zas rozepisuju, prostě to stálo za to, jak psal Ewans, v červenci bych rád znova a taky asi začínám čelit kruté realitě toho, že tady už nemá smysl šetřit opravdu na ničem a začnu si asi hledat nějakej pořádnej job. Smržák jinak nebyl (pro mě), nějak to prostě nevyšlo a nenarazil jsem na něj, ale je fakt, že on vyjížděl v mojí skupině až odpoledne a tam už jsem řešil jiný vály, takže nad tím moc nelamentuju… jak jezdí Kuba tu možná napíše Dawe02, ten se s ním dokonce honil.
Jo, a v boxu s námi stálo i Kružítko...

Bleee.... jsem utahanej jako kotě.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. kvě 2009 23:44:38 
Moderátor

toš klobók dolů ... :hello:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 10:12:25 
záklaďák

Jsem rad ze se vam to libilo a tesime se priste.
Dalsi akce je na Lausitzringu a to 12.-14. cervna tak si udelejte skupinovy vylet a prijedte, neni to daleko!
Dalsi Brno pak bude 6.-8. cervence a to je ucast pro SVckare povinna, domluvime SV only jizdu! ;)
Kluci bude vadit kdyz si ten chvalozpev pujcim na forum motorkari.cz? Chci nalakat dalsi potencialni zajemce. :-D

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 10:23:34 
záklaďák

per to tam, už jsem tam taky něco napsal... přinejmenším tady a v blízkém okolí vám reklamu uděláme, určitě se přidá dost lidí, stojí to za to, to je bez debat.
Na Lausitz to nevidím, není odvoz, ale Brno a potom možná i Most bych hodně rád a když budou konečně židoviny, tak i na celý tři dny.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 10:26:56 
záklaďák

Jo a jsou nějaký fotky ze včerejška? Projížděl jsem ten web Pixelu, ale nenašel, tak jestli třeba nejsou jinde nebo tak..

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 15:45:19 
záklaďák

Dawe02 píše:
Jsem rad ze se vam to libilo a tesime se priste.
Dalsi akce je na Lausitzringu a to 12.-14. cervna tak si udelejte skupinovy vylet a prijedte, neni to daleko!
Dalsi Brno pak bude 6.-8. cervence a to je ucast pro SVckare povinna, domluvime SV only jizdu! ;)
Kluci bude vadit kdyz si ten chvalozpev pujcim na forum motorkari.cz? Chci nalakat dalsi potencialni zajemce. :-D

Klidne si to vem at nalakas co nejvic lidi.A only SV jizda by byla super!!!Zname se tu tak nejak vsichni a jezdime spolu takze by sme si to radi rozdali naferovku na okruhu :good:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:12:03 
záklaďák

Shorty píše:
Já už se tam jakžtakž kvalty naučil, takže se na to nemusím zaměřovat a víc se soustředím na projetí zatáčky. Největší maso je, když před levou na Cčku, hodíš z trojky na dvojku, zadní kolo zalíce jak kráva, proletíš za dva plnej levou, pak 3, 4, zas 3 a letíš dál, párkrát jsem to takhle zkoušel, ale nejspíš je to pomalejší než to projet za 3. ALe je to masakr a už se těším znovu na okruh :twisted:

Schorty, kterou zatacku myslis co jedes za dva? Druhou pravou pred C?
Ja teda za dva v Brne nedal nikde. Prijde me to uz na hodne pretoceny motor. Uz trojku kdyz nekde jedu mam pomalu v cervenym. Ale docela by me to zajimalo

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:15:10 
záklaďák

Majk píše:
Shorty píše:

Schorty, kterou zatacku myslis co jedes za dva? Druhou pravou pred C?
Ja teda za dva v Brne nedal nikde. Prijde me to uz na hodne pretoceny motor. Uz trojku kdyz nekde jedu mam pomalu v cervenym. Ale docela by me to zajimalo

Pise pred levou na cecku takze az projedes tu druhou pravou co se jedou jakoby zaraz a dvojku na okruhu nedavam nikde-to bych byl hned v cervenym.....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:23:58 
záklaďák

Prej Schorty :rotfl:
No jinak ewans to dobře popsal, je to tam na vytočenou dvojku bo trojku v pohodě, ale to když už děláš pičoviny jak jsem psal, na vytočenou dvojku jedeš nějakých 90-100 v pohodě a tu zatáčku tak nějak projíždíš myslím....
Ale takhle sem tam jel jen párkrát, jinak za trojec : biker6 :

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:25:53 
záklaďák

tak tam jezdim tusim za 4. Za 3 davam taky, ale to je spis vyjimka. Me se zda, ze na 4 to ma lepsi zatah spolu s vyjezdem. Trojka je na vyjezdu mrtva a radit v zatacce me neprijde dobre.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:27:56 
záklaďák

Za 4 sem občas jel a právě ta tam je mrtvá :blackeye: Za tři vytočit, čtyři, pak zas skopnout před levou na tři a fičí se dál

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:28:33 
záklaďák

Tak to 27 porovname :wave:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:29:38 
záklaďák

Majk píše:
Tak to 27 porovname :wave:

To už je termín? Podle předpovědi má být ten den nejhnusněji, když už, tak bych radši to pondělí nebo úterý, ikdyž se to může znovu celý posunout :beg:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:32:40 
záklaďák

Klidne. Ja to tak strelil. Pocasi bude rozhodujici a pocet jizd.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:33:52 
záklaďák

Majk píše:
Klidne. Ja to tak strelil. Pocasi bude rozhodujici a pocet jizd.

Ono to omezení jedné jízdy kvůli té motoškole je jenom v pondělí na tu jednu jízdu, já myslím že se i tak v pohodě dostaneme, nachystáme papíry a je to :good:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 21:58:10 
záklaďák

Majku ty nejdes 25???

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. kvě 2009 23:20:23 
záklaďák

Fotecky zatim jen pixelrace.de
Vsichni ostatni jsou zatim moc unaveni nez aby se do nich pustili :lol:
Jestli pojedete na volne, dejte vedet kdy, mozna se svezu s vama a potreboval bych casomiru, protoze se nam ztratil transmiter na nase laptimery.

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]