Takže borci nechce se mě teď nic fotit ani řešit, prostě doma mám teď k dispozici následující... všechno předky Pirelli Supercorsa 120/70.
- Dragona SC2 na silnici za 800 kč (foto je v linku v předchozím příspěvku)
- Diabla (SC1 a SC2) v supr stavu, který jsem bral pro sebe v rámci sad na okruh, takže jsou vhodné jak na drom, tak silnic, a vydrží hodně. Všechno letošní nádherný gumy. Dohromady jsou k dispozici 4 kusy, jeden už má zamluvenej Ewans, takže už zbývají pouze tři. Cena 1.500 kč +-100 kč (podle stavu v porovnání k ostatním).
Teď nějakou dobu brát gumy nebudu, mám jich plnej pokoj, takže nabídka je pro budoucnost omezena. Na prodej spěchám kvůli prachům, takže nikomu nic odkládat nebudu, vyvěšuju tuhle inzerci i jinde a kdo se ozve, tomu prostě posílám, většinou se po nich docela zapráší. Taky bych prosil nezasypávat mě milion dotazama, kolik na ní najedete přesně, v jakým jsou opravdu stavu apod., každej jezdí jinak, každej přezouvá jindy, nedá se to určit... ten Dragon je prostě pro ty, kteří chtějí dobrej a jistej předek a nejezdí žádnou pilu, těmhle lidem vydrží i třetinu sezony. Diabla jsou nepoškozený, málo jetý, nový a voňavý, když je budete chtít na silnici, dáte na nich klidně 4 tis., pro krajinkáře je jich možná i škoda, ale najedou stopro ještě víc, pro borce střídavě na drom a na silnici... vy realitu znáte, takže se hloupě neptáte, že?

Každopádně žádnej strach, předky prostě fakt neodcházejí tolik a to ani po závodech, když je o ně dobře postaráno. Většina gum téhle várky je od borca, jehož gumy byly po závodě Alpe Adria Superstock 1000 zcela hladké a nepřepálené, takže podvozek vyladěnej perfektně a gumy pěkně chladly na nahřívácích.
Popák - pro tebe budu mít v případě zájmu další dva zadky... jeden už jsi viděl, na okruh nee, ale na silnici je to ještě více než luxus, druhej teprve shazuju, ten je na tom líp.
Vše do PM