pylot píše:
Tak sem se dneska projel poprvy na litrovym SV a sem z toho docela zklamanej. Cekal sem co to nebude za vrazednou motorku a ono houby... Na dvojku sem dal plnej a cekal nez se to rozmota ale zadny trhani rukou se nekonalo. Proste mi to prislo slabi na to ze to je litr. Ne ze by to nebylo silnejsi nez 650. Silnejsi to bylo a jel sem rychlejc nez sem myslel ze jedu ale proste sem z toho nemel ten zazitek silny a zabavny motorky. Nevim jestli to bylo tim ze to byla strikacka a jelo to tak nejak porad stejne nebo jestli sem jen jel rychlejc nez sem myslel a sem moc narocnej a nebo jen tim ze to nemelo ladacky a tak ten zvuk nic moc. Jaky mate po prestupu na litra pocity vy? Ja teda uz ted vim ze SV1000 nechci.
jasan,SV litr oproti 650 nejede...ba naopak,650 je větší ďábel...

a co nejvíc....nejelo ti to kvůli tomu,že to nemělo laďáky a pořádnej zvuk...,ty totiž přidají tak 10 koní...
anebo...,že by to bylo tou stříkačkou,která podle tebe jede pořád stejně....

...dobrej poznatek....
já jsem nikdy 650 neměl,páč je to pro baby

....ne,bez prdele,začínal jsem na jiných strojích než na 650,na začátek dobrá volba....ale na pár 650 jsem jel - jak na babce,tak na stříkačce....tam jsem poznal rozdíl karbec x vstřik....ale srovnávat 650 s litrem....s výsledkem,že litr nejede....no,nevim,nevim......
asi jseš moc náročnej,nebo ve svým věku děsně vylítanej ďábel,kterýmu nebude stačit ani R1pyčowoe..... : scrosbike