Právě je pon 19. kvě 2025 6:27:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 165 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: C.E.C.íky 2009
Nový příspěvekNapsal: ned 30. srp 2009 21:13:02 
záklaďák

Ty jo kdybys měl vedle sebe rovnocennýho jezdce, tak bys s těmahle časama určitě skončil v první třetině... supr zlepšení! Jo a dals na mě s tím bržděním?... jakože v Brně prostě nebrzdit a tak? :grin:
Co se SC2 týče, tak s časy nad 2:20 se ani mě netrhaly, ale je to hodně i o stylu jízdy. Můžeš mít sebelepší podvozek i tlak v cajku, ale jakmile blbě zacházíš s plynem, prostě ju roztrháš. Ale samozřejmě to platí i naopak... sebelepší styl nestačí, když je v piči podvozek a špatnej tlak. Je to fakt magie, má na to vliv takovej sranců, který je potřeba správně nakombinovat a v průběhu zrychlování se to navíc furt mění... já osobně jsem zhulil dobrejch 6 zadků, než si našel ten optimální setup ke svým časům.

Takže ke tvým časům gratulace, čeká tě toho i letos ještě dost, to by bohdá nebylo, abys pod těch 2:20 nešel ;) ... jinak ti pyčolet nepatří do ruk!!! :twisted:

Příště se snad taky zdržím na celej CEC na dromu a přiložím ruku k dílu, když bude potřeba... sám si opět odjedu nejspíš PMC, protože to byla naprostá liga!

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 30. srp 2009 21:57:41 
záklaďák

Jinak co já bych řekl ke svýmu reportu... závod PMC jako takovej mě hodně mile překvapil, spousta megastřelců, 50 lidí na startu, prostě závod jak má bejt. Ovšem realita byla asi následující.... organizace na kokot, počasí na kokot (v pátek při treninzích a prvním závodě nesnesitelný vedra a v sobotu před druhým závodem zas chcanec), držkopád hned v první rundě v pátek ráno kvůli zpičenýmu prachu, takže stres kolem opravy motorky, promrdaný další dva treninky, komba na cucky, takže hrůza z představy dalšího pádu, jízda s prodřeným a zmačkaným svodem (aspoň to znělo jak GP) a půlka motorky držela pohromadě vlastně jen za pomoci americké pásky :), absolutně nula času na jakýkoliv žraso nebo prostě odpočinek ve stínu, postupující mdloby, který vyvrcholily v úvahy, že uprostřed závodu zajedu do boxů, bo některé moje manévry a mžitky před očima už byly fakt do nebe volající (jsem si připadal jak Stoner v Katalánsku :grin: )... Večer jsem se měl vožrat, těšil jsem se na to celej den, ale jelikož jsem sotva lezl a málem neudržel večeři v žaludku, radši jsem se nechal kamošem odvézt dom, kde jsem umřel ještě než jsem dopadl na postel. V sobotu chcalo, takže jsem druhej závod prodal. No prostě lovely day! :) Vysralo se prakticky absolutně všechno, co se vysrat mohlo a to od první do poslední chvíle pobytu na dromu (včetně závěrečného selhání baterky v autě, takže jsem si pobyt prodloužil o dvě hodiny otravováním okolních borců, aby mi půjčili kabely a pomohli nastartovat) :banghead:

Prostě to byl nejotřesnější okruhový víkend ever, ale ten pád už jednou přijít musel a nakonec to vlastně nedopadlo nejhůř a to ani závod, ani zajetý časy, ani motorka a já byl prakticky taky v poho. V sobotu ráno mi tam borec z RP na místě opravil za pětibábu sežvíkanej a prodřenej svod (nevěřili byste, jak brutální ztrátu výkonu inkasujete při poškození svodu, na rovině mi prostě ujeli lautr všichni), v MMB mi potvrdili již dříve schválenou reklamaci komby i přes to, že jsem ju pádem totálně odepsal, moje nejmilejší přilbička to taky přežila, takže si vlastně odnáším jen kurevský poučení ohledně technický připravenosti na víkend na okruhu a ještě kurevštější těšení na příští Spiel.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 30. srp 2009 22:34:17 
záklaďák

Jóóó, dyš se daři, tak se daři... ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 15:32:12 
záklaďák

bomba chlapi
mam z vas radost ;)

uz sa zas tesim najblizsie na okruh...

btw. nejte, ktm tnt na pannonia ringu sa blizi
ak chces ist, registruj sa ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 15:44:37 
záklaďák

Kudla nevím nevím... hrozně rád bych, ale jsem nasranej na to poslední Brno a prachy jsou omezený, takže je spíš naleju ještě do jednoho Mostu letos v půlce září s DA racing a další PMC v Brně na konci měsíce v rámci posledního CEC. Chcu letos zajet prostě pod 2:14, ať se děje co děje! :cool: Maďarsko a Slovakiaring mě ale rozhodně čeká ve velkém příští rok. (Navíc momentálně nemám co na sebe :) ... nevím, jak dlouho potrvá vyřízení reklamace)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 15:48:24 
záklaďák

sakra, skoda
no ale ked sa neda, tak sa neda

s DA do mostu mozno pojdem tiez, este uvidim jak to budem stihat ...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 15:56:34 
záklaďák

když pojedeš s DA racing, tak se tam o tom nastavení můžeš pobavit s Halbichem... je to sice piča, ale něco málo snad o nastavení ví :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 09. zář 2009 23:18:10 
Moderátor

Kua tak to je pech, no hlavně žes to zvládl relativně dobře ustát ...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 09. zář 2009 23:30:40 
záklaďák

pech jo... kdyby to bylo aspoň při honbě za 2:12 nebo tak něco :)... ale za tohle můžou zpičený plechovky

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 11. zář 2009 16:39:40 
Moderátor

Nejt píše:
pech jo... kdyby to bylo aspoň při honbě za 2:12 nebo tak něco :)... ale za tohle můžou zpičený plechovky

a nezapomeň na organizátora kurva! nikde nebyla ani zmínka o tom že by trať mohla být značištěná nebo něco podobnýho...
ani na rzpravě o tom nebékl... akorát mlel kraviny..

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 11. zář 2009 17:23:38 
záklaďák

no to je fakt ty jo... hlavně že za náma třikrát byli, abychom se uráčili poslechnout si povídání o vlaječkám a ať jezdíme opatrně

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 12. zář 2009 13:16:10 
záklaďák

Tak mame za sebou dalsi zavod v Moste.Ted sem koukal na casy a zajel sem 1:56.5 takze super,ikdyz to nedavam stabilne,ale to chce jen vic trenovat.Zavod byl silenej,zprasil sem start jako afi v Brne,3x vylet mimo trat,v kaceru hustej cross,Na cilovce se mi zvedl kryt nadrze takze taky bezva.malem podpalena masina-pretekla nadrz a vsechen benzin tekl pres rozpaleny svody a motor a ti smejdi v Moste nikde nemaj hasicaky!!!!!
Dojeli sme jako tym dost u konce,ale ja osobne sem hodne porychlil,napsled sem dal most za 2.02 a taky sem poznal zase plno lidi a to zazemi a Most jako trat musim jezdit vic pac ji neznam jako Brno takze tam sou rezervy.
Pres zimu budu muset vyresit brzdy-hodne vadnou,takze pancire,mozna desky,uvidim jak budou vypadat ale stejne na sezonu budu muset koupit.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 12. zář 2009 13:18:29 
záklaďák

A taky sem si vsiml ze zavodily nejaky SV a pak se tam dojela podivat jedna banda a byla tam holka na SV650 N starej model,zluto cernej,podle fotek machny myslim ze ji znam odsud.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 12. zář 2009 17:55:55 
záklaďák

To Ewans: Jo takze ty sis nevsim ze s tebou v boxu bydli jedno naaadherny cerny esvecko?! :o

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 12. zář 2009 17:58:14 
záklaďák

Ja za sebe muzu rict ze po prvnim treninku kdy mi zacala litat chladici kapalina na nohu z poskozeneho vicka chladice sem mel chut to tam zabalit a jet domu protoze moje okruhovy jezdeni letos provazej neustale pady a s nima spojeny technicky problemy (to vicko bylo samozrejme poskozene z padu nekdy v cervnu)! Nakonec sme ale dali motorku do kupy jeste pred zavodem a ja mel moznost se konecne poradne svezt s taky ze jo... zacatek byl bolestivej pac sem motorce moc neveril a cekal co se zas utrhne nebo co prestane fungovat :blackeye: ale kolo od kola sem zrychloval a pak us sem se zacinal cejtit zas jako na zacatku sezony pred tema mejma karambolama (clovek by neveril kolik vterin dokaze pridat zatez jmenem "strach")! Nakonec sem zjistil ze sem zacal jezdit casy pod dve minuty a rekord sem stanovil na 1:59:129 i pres to ze sem jel na pohodu a slo mi hlavne o to nespadnout! Dokazal sem taky jednu vec ktera me netesi a sice ze sem zacal drhnout pri naklonu na pravou stranu vyfukem o zem a to neni vuuubec prijemna zalezitost! I tak verim ze cas pude jeste tak o 2 vterinky srazit pokud pojedu uplne na krev a verim ze se mi to povede :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 12. zář 2009 20:53:02 
záklaďák

Jindra píše:
Nakonec sem zjistil ze sem zacal jezdit casy pod dve minuty a rekord sem stanovil na 1:59:129 i pres to ze sem jel na pohodu a slo mi hlavne o to nespadnout! Dokazal sem taky jednu vec ktera me netesi a sice ze sem zacal drhnout pri naklonu na pravou stranu vyfukem o zem a to neni vuuubec prijemna zalezitost!

Hezekej čas :good:
Jinak co se týče drhnutí výfukem, tak to se mi nikdy nestalo, možná jezdíš až moc na náklony místo pomoct trochu té motorce vysednutím. A vzadu když vidím tu ouzkou 160ku, tak přílišné náklony smrdijou držkopádem :blackeye:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 12. zář 2009 23:53:42 
záklaďák

ewans píše:
A taky sem si vsiml ze zavodily nejaky SV a pak se tam dojela podivat jedna banda a byla tam holka na SV650 N starej model,zluto cernej,podle fotek machny myslim ze ji znam odsud.

To by mohla být Karlie...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 13. zář 2009 22:44:23 
záklaďák

Shorty píše:
Jinak co se týče drhnutí výfukem, tak to se mi nikdy nestalo, možná jezdíš až moc na náklony místo pomoct trochu té motorce vysednutím. A vzadu když vidím tu ouzkou 160ku, tak přílišné náklony smrdijou držkopádem :blackeye:

já měl odřenej laufi na Pyčoletu jedničce, padáky na oskách kol, u kterých mi Jimbo musel srazit hrany i kapoty (a ne, nemyslím z posledního pádu :grin: ). Takže že to borec odere na SVčku pro mě není žádný překvápko. Když jsou dobrý pryže, tak to ta 160 ustojí dobře, ale musí být pilot sakra citlivej s plynem a to na obě strany.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 13. zář 2009 22:45:56 
záklaďák

Jindra - 1:59 je na SV hodně dobrej čas. SV tam nemá takovej handicap jako v Brně, ale pokud jezdíš první rok, určitě nejseš úplně ztracenej :thumbsup: . Nevím, jestli už sis v Brně nechal změřit kolo, ale teoreticky by ses pod 2:30 dostat mohl...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 13. zář 2009 22:52:15 
záklaďák

Nejt píše:
Jindra - 1:59 je na SV hodně dobrej čas. SV tam nemá takovej handicap jako v Brně, ale pokud jezdíš první rok, určitě nejseš úplně ztracenej :thumbsup: . Nevím, jestli už sis v Brně nechal změřit kolo, ale teoreticky by ses pod 2:30 dostat mohl...

v brne ted pojedu poprve takze uvidime jak to pude! Jezdil sem to na slikach od dunlopu takze rozhodne za to jak to slo vdecim hlavne obuti! popravde v moste nemam moc problemu se nekoho drzet ale v brne ocekavam jinej scenar :-( no uvidime za dva tydny jak to pude protoze tam jedu dalsi zavod cec2

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 165 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]