Jinak co já bych řekl ke svýmu reportu... závod PMC jako takovej mě hodně mile překvapil, spousta megastřelců, 50 lidí na startu, prostě závod jak má bejt. Ovšem realita byla asi následující.... organizace na kokot, počasí na kokot (v pátek při treninzích a prvním závodě nesnesitelný vedra a v sobotu před druhým závodem zas chcanec), držkopád hned v první rundě v pátek ráno kvůli zpičenýmu prachu, takže stres kolem opravy motorky, promrdaný další dva treninky, komba na cucky, takže hrůza z představy dalšího pádu, jízda s prodřeným a zmačkaným svodem (aspoň to znělo jak GP) a půlka motorky držela pohromadě vlastně jen za pomoci americké pásky

, absolutně nula času na jakýkoliv žraso nebo prostě odpočinek ve stínu, postupující mdloby, který vyvrcholily v úvahy, že uprostřed závodu zajedu do boxů, bo některé moje manévry a mžitky před očima už byly fakt do nebe volající (jsem si připadal jak Stoner v Katalánsku

)... Večer jsem se měl vožrat, těšil jsem se na to celej den, ale jelikož jsem sotva lezl a málem neudržel večeři v žaludku, radši jsem se nechal kamošem odvézt dom, kde jsem umřel ještě než jsem dopadl na postel. V sobotu chcalo, takže jsem druhej závod prodal. No prostě lovely day!

Vysralo se prakticky absolutně všechno, co se vysrat mohlo a to od první do poslední chvíle pobytu na dromu (včetně závěrečného selhání baterky v autě, takže jsem si pobyt prodloužil o dvě hodiny otravováním okolních borců, aby mi půjčili kabely a pomohli nastartovat)
Prostě to byl nejotřesnější okruhový víkend ever, ale ten pád už jednou přijít musel a nakonec to vlastně nedopadlo nejhůř a to ani závod, ani zajetý časy, ani motorka a já byl prakticky taky v poho. V sobotu ráno mi tam borec z RP na místě opravil za pětibábu sežvíkanej a prodřenej svod (nevěřili byste, jak brutální ztrátu výkonu inkasujete při poškození svodu, na rovině mi prostě ujeli lautr všichni), v MMB mi potvrdili již dříve schválenou reklamaci komby i přes to, že jsem ju pádem totálně odepsal, moje nejmilejší přilbička to taky přežila, takže si vlastně odnáším jen kurevský poučení ohledně technický připravenosti na víkend na okruhu a ještě kurevštější těšení na příští Spiel.