Nejt píše:
Jasný, asi to byla guma, protože to dvojí přeřazení z 3 hnedka na 5 je tam standard a dostat hasana na pětku je fakt hodně netradiční a člověk tam konceckonců zas až tak po uchu asi taky nejede.
Jo, to bylo nejspis gumou, ale nenech se zmast, mrkni na to video co jsem dal na motorkare a v apexu jedes normalne kolenoi. Ne zadnou velkou placku ale koleno tam v tech cca 220km/h je.
Nejt píše:
A k té osmnáctce... víš, jaký gumy jezdím já, taky šetřím a nikdy jsem nejel na novejch, tak být tebou, možná ještě s nějakým odborníkem konzultuju nastavení podvozku. Já si ho nechal seřídit při posledním Brně s ActionBikem, kde jsi už chyběl, od pána z Öhlins a... no je to sakra poznat

. Už si to jen jemně dolaďuju v závislosti na podmínkách podle pohledu na gumy. Ale i před tím ještě na sérii jsme to seřizovali s M. Šindelářem z Prospeedu a taky jsem na té osmnáctce problém neměl, jen jsem to víc cítil řekněme.. a už na sérii jsem jel pod 2:17.
Na podvozku uz pracuju, bude nejspis Bitubo zadek a Bazzaz pro TC. Tipuju ze pulku sezony budu ladit
U serioveho centralu jsem byl nadoraz s tl.komprese a chtelo by to vic. Suza ma seriovy podvozek slabsi nez treba Yamaha, to je videt pri vnejsim pozorovani zcela zretelne. I Jitka to vidi z obsluzky kdyz ji ukazu na co ma koukat. Kdo ma nenastavenou Suzu a na 18ce taha tak mu kmita prdel nekolik metru, kdo ma seriovou treba R6 tak to nema zdaleka tak vyrazne. Nemci s naladenym Ohlinsem nic!
To zes tam nemel problemy je mozne, ono to prijde naraz. Nic nic a najednou lezis, zadna varovani. Je to asi dano i mym stylem ze nemam takove nalety a dohanim to na vyjezdu, proto padam jen na zadni kolo a nejcasteji na hasana. A taky mam ten usek rad, taham tam vic nez treba ve vyjezdu na cilovku, prestoze tam je to citelnejsi a smykani zadku tam je citit postupne...