ad pojisteni: resil jse mna vlastni kuzi a i na kancelari pojistitelu a muj pojistovak kecali...nabral me borec zezadu, jasna jeho vina. Jeho skodu na oktavce neresim. moje skoda byla 91 na Fabii...z myho havarka jsem 81 - 5 spoluucast a 5 mi neuznali ze servis menil dily zbytecne. Ani spoluucast, ani nic mi jeho pojistovna nedala...ze prej oni spocitali skodu vzhledem k amortizaci(stari vozidla, opotrebeni dilu- a tim ze mam novy dily zvedl jsem s ivlastne cenu vozu) na 74 tisic...a ja uz prej 81 dostal tak co bych jeste chtel...takze jse mtam byl za 10 tisic a tri nedele jsem byl bez auta. Nakonec mi dovolili vzit si aspon nahradni auto na par dni a to proplatili...nicmene zase ne cely, za kazdej kilometr odecetli 3.80,- Kc (amortizace vozu...kdybych jel svym,opotrebim si ho...jel jsem pujcenym, setril jsem svoje) proste pojistovny svine. Nejlepsi je nebourat. A kdyz uz, rozbit vinikovi na miste drzku, nejlepe o volant (dusledek nehody - setrvacne sily pri nehode, asi nebyl pripoutanej

) a pak se jedna o neco lip. Lidi kdyz se nebojej, tak se schovavaj za paragrafy, pojistovny, amortizacni tabulky... a kdo muzete, marodte...protoze to je jedina moznost, jak z nich nejak dostat prachy. Ovsem kdo si to kvuli praci dovoli, ze jo

a kdyz uz resit opravu...tak svepomoci...tam se fakt vydelat da a pojistny podvody na tom stojej, ovsem pojistovny si to hlidaj cim dal tim vic a obyc. clovek na tom zase nakonec bude bitej...
ad VS: samy CVUT, CVUT...nekdo z VSCHT ?