Menstruaceeeeeee, menstruaceeeeeeeee ...... pane - snad demonstrace, ne?! ..... To je jedno - hlavne kdyz potece krev

Covece .... sharku .... ne ze bych ted potreboval rejpat, ale on ma kawa fakt pravdu ....
Neber si to osobne, ale pripadas mi kaúpanek rozdvojena osobnost - nekdy naprosto v pohode (jak na NETu, tak nazivo) ... a nekdy jses na facku ... nejses Ty zenska?

Ber to tak, ze ANO - pokud tu je seriozni dotaz a seriozni tema, tak se zakladeli myslim dycky dostalo serioznich odpovedi a rad. To plati ovsem v pripade, ze zakladatel vlakna neni pracurak jako Psycho... Chces tu mit poradek? OK, ale ver, ze to tu pak lidi nebude bavit... Sak ted poslednich par dnu, ci spis tydnu se tu objevilo jen a pouze parnovejch temat, nebo i prispevku...
A kdyz tu Psycho zalozil vyborny tema, do kteryho se zapojilo dalsich X lidi a AKTIVNE tam diskutovali, tak to radsi utnes ...
Kdyz tu Kawa zminil ze jses velkej Fuhrer .... OK - muzes byt, s tim ja problem nemam .... nicmene ... zapatrej v dejinach ... konkretne v dejinach stareho Rima... Proc je v Rime velke koloseum? Pac kdyz rimska rise vedla po hooooooooooodne moc let valky, tak to lidi samozrejme sralo (velky dane, nebezpeci atd) ... A co udelal cisar aby lidi drzeli hubu a byli "stastny"? .... dal jim chleba a HRY ...
Chleba si dneska kazdej obstara, ale seber jim zabavu .... a prestane je to bavit, prestanou ti sem chodit ... Bohuzel (nebo nastesti) neni toto jediny diskuzni Forum... Jeho plus je, ze se tu vytvorila relativne uzka skupina lidi, ktera nejakym stylem funguje... Ovsem - ti lidi tu nemusej byt porad ...