[quote="Nicola.Foxx"][quote="Kawa"]Nazdar,
jak bylo napsáno,mám taky Leoša Vinckowýho....po nasazení,jsem byl taky mírně překvapen,že ten zvuk není nic moc....oproti serii lepčí,ale dle katalogových cen za 2 koncovky kolem 20 -ti lirů jsem očekával více muziky.Problém byl v tlumivkách....
Chycený to bylo šroubem,kterej má upraven závit tak,aby nešel povolit - povoleno sikovkama.
Tlumivky tam držely dále....no,takže jsem shodil koncovky dolů,směrem od příruby jsem nasadil násadu od smetáku,párkrát klepl - a šmitec,hotovo....
Přidávám foto tlumivek,kde je vidět co mám za laufy a jak vypadá tlumivka - žádnej nýtek nikde,jen ten šroubek...

[/quote]
Jestli tomu teda rozumim spravne, tak kdyz jsi se podival do lauvu od priruby, tak jsi videl zuzeny misto na tom dbkilleru. Ja kdyz koukam od priruby, tak mi to prijde pruchozi az ke konci laufu.
Na konci laufu mam tak jako ty na druhe fotce videt dve trubky. Vzal jsme hadr, dal ho do klesti a zkusil tahat ze strany na stranu a skubat s tim jako das, ale nic se ani trosku neuvolnilo.
Zkusim teda, vecer ten trik se smetakem a pred tim jeste ty kleste.[/quote]
Nu,přiznm se,do koncovek jsem nečučel....šel jsem na to "po selsku" - chycený to bylo jen tim šroubkem,je to vyndavací,jinak by tam ten šroufek nebyl...uvnitř už to nemá čím být chycený,bo bys to musil přepláštit(aby ses tam dostal)...tak jsem vzal násadu,párkrát klepl a bylo....drží to pevně,kvůli už zmíněné rezonanci. sikovky a hadr byla 1. varianta,leč neúspěšná. tak přišlo na "hrubší" smetákovou variantu...