Objednal jsem níže na fotce uvedené hebla a poslali mi rolny s půlkulatým zahloubením (náčrtek). Byly sice hezké a levnější než ty na fotce, ale co by asi dělaly hrany toho háku do toho kulatého zahloubení, určeného zjevně pro jiný adaptér.
Příloha:
Grafika1.jpg [ 8.98 KiB | Zobrazeno 3059 krát ]
Mám tento typ zvedáku
http://ctyrkolky-prislusenstvi.cz/?p=pr ... ervis-MOTO, je funkční, ale není to žádný zázrak ve spojích se šroubem se to kvedlalo tak jsem to zavařil a ty packy se hrozně obtížně zasouvaly pod kyvku, neboť starší model SV má třmen dole. Předchozí majitel zvedákem ulomil odvzdušňovák. Nakonec jsem to vyřešil nákupem výše uvedených hebel. Ty hákové adaptéry tam kupodivu pasují, jen mají trochu větší vůli v otvoru zvedáku. Zatím to mám jen pohozeno v garáži a motorku jsem tím ještě nezvedal, neboť je tam málo místa, ale prostým přiložením k problematickému místu se třmenem jsem usoudil, že to bude pohodlně fungovat. Sečtouli se však náklady na levný zvedák, jeho dodatečné úpravy + adaptéry, rolny, ... je třeba dobře vybírat aby si jeden ušetřil potíže. Proto jsem to sem nasmolil