Ahoj,
tak jsem vcera poprve polozil motorku. Moji (novou, najel sem na ni 900 km, mam ji 3 tydny) SV 1000 (stribrna) rok 2004. Jel jsem v pravem pruhu (na dvouproudove silnici) v Plzni u pivovaru. Vedle me jel dedula v cervene felicii. Najednou za nama zacali houkat hasici, dedula me asi nevidel, hampsnul na brzdu a narval to na me do praveho pruhu. Brzdil jsem, ale nakonec cca v 20 km/h jsem to polozil na bok (pro padaky sem si mel jit v pondeli

). Hasici to videli, zsatavili a pomahali mne s motorkou. A mily dedula, kdyz videl, jak zastavuji, se rozjel a byl fuc. Ja ani nikdo z prihlizejicich si cisla nevsiml

.
Ja jsem v poradku, obleceni zafungovalo. A Laska ma malinko promacklou narz (to me nejvic sere!!!), odreny malinko vejfuk a predni brzdovou packu, urazenej pedal zadni brzdy a ohnute stupacky jek predni, tak u spolujezdce (stupacka u spolujezdce sama spadla a zachranila mne vyfuk

). Motor a spodek neni ani skrablej. V pondeli jdu zkusit na lis vyrovnat drzak predni stupacky, a pokud nepraskne, tak to bude super. Jinak predni a spolujezdcovy stupacky musim vymenit a brzovy pedal koupit novy. Takze v pondeli budu resit, co a jak objednat, takze kdyby nekdo mel neco navic, nejake nahradni dily, co jsem popsal, dejte vedet. Nadrz menit nechci, ale kdyby mel nekdo nejakou starou levnou a v poradku, tak bych ji asi taky vzal.
Hlavne si davejte vsichni pozor!!! Zacina sezona a nekteri ridici jeste nezaregistrovali, ze se na silnice vraci motorky!!!
Eldesan