to all snažící se radit:
mrknite na datum založení tohoto vlákna:
http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-for ... s&start=20jako já nechcu do nikoho vysírat - ale toto už mně nedá....
je mně zcela u prdele,zda to podle toníka dělalo už při koupi,nebo ne.a ani já to neřeknu.páč jsem na ní teď nejel,jeho popis stojí za hovno.
užv listopadu jsem mu radil brzdu....nebudu tady psát,co jsem mu radil,můžete to pročíst....udělal něco z toho? o nikoliv...akorát založí další vlákno,bečí jak malej kluk....tak jako já nevim. mylíte,že mu ty rady k něčemu jsou?
jo - a jak někdo psal o ložiskách v kolech....tak pokud to dělalo podle něj od začátku....najel od té doby 5 tis. km - nevymlel by si už čirou náhodou držku....???
docela je mně té mašiny líto....mimo tekoucí vidle a ložisku v krku řízení byla cajk....pokud její pán řeší závadu od listopadu a jen virtuálně na foru,dál na ní jezdí - a ještě k tomu na dromu - když má pocit,že mu někde něco dře.....chudák holka...
nejlíp bys tony udělal,kdyby ses na mašiny vysral.....kup si dřevěnej tragač a drandi ho doma po dvorku.....
budeš bez starostí a nebudeš kurwit motorku - kterou pak nedejbože někomu prodáš.
jo - myslete si o mně kdo co chcete,ale takovejm pacientům patří naliskat.....