Právě je stř 21. kvě 2025 15:21:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: koupě SV 650
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 0:57:17 
záklaďák

Zdravím vespolek

Po roce koukani a slintani nad klavesami se muzu konecne vydat pro sve eSVo. Jezdeny mam sic 3 sezony, ale na třipade jawce. Sic taky dvouval ale jaksi nekde jinde :) Proto naprosto netusim jak se ma takova masina chovat, po jawce me bude trhat ruce uplne vsechno :)
hledal jsem mezi 03-04, naskytla se ale koupě této K6 az za priliz hezky peniz.

http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 02325.html

Jestli je tady nekdo kdo by vedel o co jde a jestli v tom ma hledat nejakeho brouka, byl bych velice rad. Zarazilo me ze na inzeratu je s 2ma RZ, predpokladam ze dal do inzerce puvodni fotky od puvodniho majitele. Po tel. kontaktu mi bylo zdeleno ze je ulomeno uchyceni RZ a ze byla padla původnim majitelem.
Je mi jasne ze nekupuji nove moto a s oderkami pocitam, jen si nejsem jist zda bych rozpoznal,at okem nebo pri jizde, fatalnejsi nasledky nehody, jako krive vydle, hnuty ram atd. Preci jen to mam z Hradce Králové přes 200km a tak bych byl rad vyzbrojen vice zkusenostmi, nez kterymi disponuji.

Pokud by se v okoli Krměříže nalezla dobrá duše, která by za lahev dobrého pití nebo za nejakou tu korunu obetovala nakej ten cas a poskytla sve zkusenosti. Byl bych opravdu velice vdečen. Budu rad za každou radu

Předem diky Chlapi

Smokee

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: koupě SV 650
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 6:49:01 
záklaďák

koukni autobazar centrum u roudnice stejnej rok lepši cena ostatek musiš posoudit už tam stoji dele šla s cenou dolu na dvakrat z 87000 na tuto.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 9:04:00 
záklaďák

Taky jsem na tento inzerát nedávno koukal, a zarazilo mě:
Psal, že je lak a vše původní, ale nádrž je bez loga Suzuki... a nebyl schopný říct kam se podělo :roll:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 9:33:42 
záklaďák

smokee - mam a prodej lepší a s jasnou minulostí a pravdivejma kilometrama navíc ti tu spousta lidí může potvrdit co tvrdim já... pokud bys měl zájem tak napiš SZ ;-) navíc pokud pár dnů vydržíš pudu s cenou dolu!

http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 02978.html

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 10:11:04 
záklaďák

podle mě je "po pádu" nalakovaná nádrž a proto je bez "S" na nadrzi dále je lakovaná i přední kapotáž, protože nápis na ni "Suzuki" je vetsi nez origo a hlavne je v rovne poloze, pričemž origo je jakoby trošku do "U" prohnutej. jinak i na bokách je ten nápis sv1000s nějak nízko než má bejt a je i v jiném uhlu. další věc v origo stavu by měla mít černá kola. zbytek jsou upravy (blatnik zadni s krytem retezu, miniblinkry, plexi, zrcatka, podsedlovej plast, drzak spz).

takhle ma vypadat v origu
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... 650-s.html

http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-gal ... temId=3702
tady je taky nejake info o modelovych radach
http://www.suzukicycles.org/SV-series/S ... 650S.shtml
http://www.sv650.org/model_history_file ... istory.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_SV6 ... present.29

Naposledy upravil tony_ul dne pát 10. zář 2010 11:26:18, celkově upraveno 2

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 10:32:10 
záklaďák

to dsv: Koukam a nevim jestli se mi to z fota zda, ale ten lak je nejaky tmavy, navic tam teze nevidim logo Suzi. Je to ale kousek a zajedu se tam kouknout. Diky za typ :good:

to Žižin: Rikal mi ze byla padla a jediny co tomu nasvedcuje, tak je sedrena zadni stupacka, jinak je vse opraveno. Jestli byla bouchla i nadrz a hozena do laku, jako ze asi jo, tak mi to ani snad nevadi, ale spis to nasvedcuje vedsimu crashi nez si chci pripustit :( svarovany plasty,strikla nadrz a pod. jsou pro me prijatelny veci, na co bych ale rad prisel, je prave ten ram, vydle a tak jak jsem psal no, jestli to nebyla naka totalka. Proto bych rad něco nabidl za zkusene oko eSVeckare, pro ktereho bych se pripadne mohl v okoli zastavit nebo ho cestou nabrat. :blush:

to Jindra: Už jsem na ni koukal, mas ji vazne peknou. Ale uz jsem se nejak nadchnul pro Sko. V bazaru jsem si sedl na N i S a posez me vice vyhovoval na S, jak ma riditka niz a o kousek dal tak se tam nejak lepe poskladam nebo co. Ale urco diky za nabidku.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 10:35:15 
záklaďák

jinak jsem trosku pohledal a mozna by se ti i vyplatilo zajet do prostejova pro esvecko do xXx free moto. mam jen dobrou zkusenost a i ostatni ti tu potvrdi dobre zkusenosti. maj tam tri esvecka. dve eska a jedno enko.

http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... n-top.html
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... s-top.html
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... 650-s.html

ta cerna je moc pekna :))

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 10:58:28 
záklaďák

No nevim teda. To modry Nko je rok 2004 nikoliv 2005 a modry Sko neni 2004 nybrz 2003. Kdyz takhle lzou uz v inzeratu tak to na me osobne dobrej dojem nedela.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 11:15:25 
záklaďák

vencis, ano je to jak říkáš, ale problém je v tom, že spousta bazarů udáva do kolonky vyrobeno údaj první registrace. tak to je. to by musel admin webu zjednat nápravu. protože ono i v ve velkém TP máš "Datum první registrace vozidla... a ne rok výroby.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 11:19:34 
záklaďák

toni_ul: Takze jaky vzneses verdikt nad tim sv v uvodu? Ma mnoho doplnku, ktere se mi libi a ke kterym bych se casem asi take chtel dopracovat(blatnik,podsedlovka,ladak pod sedlo!,klin,tmave plexi,padaky)ale nekupoval bych ho na ukor dulezitejsim vecem(motor,ram vydle...)
Ostatni sv jsou pekna, ale preferoval bych moto spise s temito doplnky, to cerne je vazne pekne, ale uz asi 10 tis nad financi moznosti. Koukal jsem prave po SV 650S K3,K4, ktere se daji do tech 75 sehnat slusny, ale tato K6 je pro me jakymsi idealem me vysnene motky

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 11:25:56 
záklaďák

verdikt? no v těch zrcátkách asi pěkný hovno uvidíš, ale to se dá spravit výměnou za jiné. lak pokud je dobře udělanej, tak no problem. na nádrž si můžet koupit plastické "S". nálepku z kapotáže poupravit nebo nechat. bejt tebou ještě bych mrknul ze spod nádrže a kouknul na sváry jaká je tam barva. jinak pokud je motka v cajku tak bych jí vzal. je dobré sebou vzít někoho kdo by jí projel a řekl. vyzkoušet vidle, krk řízení, jízdu-řazení, brzdy, elektriku(světla atd).

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 13:14:52 
záklaďák

Smokee píše:
to Žižin: Rikal mi ze byla padla a jediny co tomu nasvedcuje, tak je sedrena zadni stupacka, jinak je vse opraveno. Jestli byla bouchla i nadrz a hozena do laku, jako ze asi jo, tak mi to ani snad nevadi, ale spis to nasvedcuje vedsimu crashi nez si chci pripustit :( svarovany plasty,strikla nadrz a pod. jsou pro me prijatelny veci, na co bych ale rad prisel, je prave ten ram, vydle a tak jak jsem psal no, jestli to nebyla naka totalka. Proto bych rad něco nabidl za zkusene oko eSVeckare, pro ktereho bych se pripadne mohl v okoli zastavit nebo ho cestou nabrat. :blush:

Pročítal jsem si emaly, které jsem si s ním psal.. tvrdil mi, že byla padlá, ale vyměnila se jen maska, jinak všechno originální.. i lak :? Což mě moc nepřesvědčilo.. a protože jsme to měl celkem daleko (Nymburk) než abych se jel jen kouknout, tak jsem si našel jinou blíž a tu mám teď v garáži : lovebike :

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 13:21:18 
záklaďák

takze jak jsem psal, maska menena, nadrz urco lakovana.... co dal??

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 13:57:15 
záklaďák

tak koukam ze vse co slo rozpoznat z povrchu bylo rozebrano. Tak jak jsem psal, meneny plasty, nebo nadrz me az tak netrapy, jako hrozba z kriveho ramu a vydli. Jak uz jednou psal ve foru shark, kontaktoval jsem Popiho, jestli bude ochoten se mnou absolvovat cestu k prodejci, nebo jestli se tady najde nekdo jiny. Odmena je zarucena ;)

Uvidime, uvidime, rad bych tam pristi tyden vyrazil koknout.

Zatim diky vsem :good:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 14:19:50 
záklaďák

prodám ti za 75tis. mou :) je to k7 s abs, 36tis. km, + originál výfuk, blinkry, přední kapotu, originál kryt řetězu, mini držák spz, držáky kufrů+dva kufry, kdyby měl někdo zájem, dejte vědět 8-) fotky mám v galerce, akorát nejsou aktuální :) pač na ní mám nějaký origo doplňky.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 15:21:16 
záklaďák

Smokee píše:
to Jindra: Už jsem na ni koukal, mas ji vazne peknou. Ale uz jsem se nejak nadchnul pro Sko. V bazaru jsem si sedl na N i S a posez me vice vyhovoval na S, jak ma riditka niz a o kousek dal tak se tam nejak lepe poskladam nebo co. Ale urco diky za nabidku.

no zrovna na mym je plně nastavitelný přepákování a nižší řídítka, takže ten posez je vyřešenej a navíc si ho můžeš doladit i svejm úředstavám :cool:

ale jestli chceš eSko tak to neni vo čem! jinak když uš eSko tak jedině celokapotu ;)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 19:12:59 
záklaďák

byl sem tam kouknout je padla na pravou stranu obroušena pačka a obroušenej bok masky motor po nastartovani normal chce to ale nekoho kdo ti to skoukne ale to musiš stejne každou.je trochu orezla stoji tam už cca rok.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 20:52:23 
záklaďák

ty blaho...tak jsem byl dnes v ty roudnici. Moto bylo zrovna na vylete nekde u prahy tak jsme si na nej hodku pockali. Parada, kaficko, ale pak prijela...

http://www.autobazar-centrum.cz/auta/mo ... .html#foto

Zvucek jakej se dal cekat...paradni, ale ten zbytek! Snad posledni 2 roky stala nekomu v koprivach nebo nevim, z ravku zpola slezla barva, kotouce orezli, total zoxidovany snad vsechno, rozeta napadrt, retez snad nemazanej ani z vyroby obalenej tunou prachu a bordelu, odstin na nadrzi netrefili a kapota byla cela asi o 3 cm kupredu a zohla doprava, nelicovalo proste nic! cerny plasty mezi nadrzi a podsedlovkou asi nekdo nutne potreboval bo tam zela dira....
No ale nedalo mi to a vyzebral jsem si svezeni kolem dvorku asi 3 km. Jel jsem na SV poprve a jestli je neco novyho tak to bude zrejme motor, nemam s cim porovnat ale ta kratka jizda me proste uchvatila!
Cekal jsem ze za tu cenu tam neco bude ale ze bude takhle dorasena me zas nenapadlo :) ale zkusenost rozhodne dobra. Mam s cim porovnavat a uz vim ze se na ni nejen pohodlne sedi ale i jede ;)

popravde malem mi ukapla slza :-D

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 21:14:39 
záklaďák

skus mrknout to jsou dovoz ital sv maj docela často

Kontaktní informace
Sídlo firmy :
Motobikes s.r.o.
Rabštejnská Lhota 84
537 01 Chrudim
ště

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 21:40:44 
záklaďák

Dik, uz jsem se tam byl jednou mrknout asi pred mesicem, bylo vazne jak z linky, plna serie, ale na 03 na me moc draha, ale maj je tam opravdu pekny, o tom zadna. Ted je tam jedna modra za 72...ale me furt lezi v hlave ta blankytna od Zlina :scratch:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]