zdeněk píše:
Máš to pěkné Jiříku.

Jsem zvědav na realní výsledek.
Díky

. No na výsledek jsem taky zvědavý. Bude i fungl nový lak a to v jiném odstínu, než jsem měl doteď

Bohužel mi teď zkazila náladu skutečnost, že do GSX-R vidlic nepůjde napasovat kolo z SV včetně snímače – bohužel SV vidlice jsou asymetrické a levá strana, kde je nacpaný snímač je víc vybraná a snímač částečně zalézá do kluzáku. Kdežto GSX-R šavle jsou symetrické, a když se kolo vloží do vidlic se snímačem, tak je o skoro 0,5 cm mimo osu, což už je sakra hodně (pravá strana skoro dře kotoučem o úchyt blatníku) a motorka by se chovala dosti špatně

. Takže teď sháním nové kolo. Potřebuji buď kolo z GSX-R 600 01–05, GSX-R 750 00–05, GSX-R 1000 01–04 či libovolného SV 1000, ale asi je za rozumný peníz neženu (překupníci v ČR chtějí za použité 5000 Kč, když je za 4400 Kč včetně dopravy komplet nové kolo Delkevic). Takže sáhnu asi po TL, Hayabusím, či „S(M)RADím“ kole

, ty kola jsou v mých vidlicích použitelné, jen se musí trošku osoustružit (náboj na uchycení kotoučů je u K00 a výš 128 mm široký, staré mají 130 mm), takže se buď kotouče či spíš ráfek seberou o 1 mm z každé strany a budu na potřeném rozměru. Oska taky pasuje, buď se musí zkrátit o 3,5 mm či vytvořit vložku 3,5 mm na levou stranu. Kdybyste náhodou někdo měli tip na SRAD, Hayabusí či TL kolo (jsou to jedna a ta stejná) za rozumný peníz, tak prosím dejte vědět.
marse píše:
jirin sv. - Můžeš mi prosím zrekapitulovat jaké díly jsi zatím sehnal (z jakých motorek), co vše se musí koupit a upravit a kolik tahle úprava asi příjde dohromady? Díky...
Na tvoji K06 bych asi taky sáhl po vidlicích z řady GSX-R 600/750 roky 04–05. Volil bych je z několika důvodů a to:
– Jsou stejně dlouhé jak SV vidlice, takže si nezměníš úhel řízení (geometrii)
– Mají už radiální brzdy
– Horní brýle bez problémů fungují s SV včetně zámku řízení
– Vcelku přiměřená cena (záleží, co přesně seženeš)
Co potřebuješ koupit:
– Vidlice
– Horní + spodní brýle
– Třmeny
– Kotouče
– Přední kolo
– Osku kola
– Řidítka (na eSko) – vidle mají samozřejmě jiný průměr než SV
– Náhrada tachometru (čidlo + magnety) viz moje vlákno
– Radiální pumpa? – není nutná, brzdy fungují i s SV pumpou, ale Gixxer je určitě lepší
Pokud seženeš vše z jednoho typu, tak je to brnkačka, výměna kus za kus (práce max na jedno odpoledne) + je potřeba dodělat tachec.
Kolik ta sranda přijde? Dám sem zatím můj rozpočet:
– Vidlice, třmeny, kotouče, spodní brýle, šrouby, osky kol – z USA 10200 Kč včetně DPH a cla
– Přední blatník – Motoman Brno 600 Kč
– Kolo – zatím vybírám, mám vyhlídlé TL za 2500 Kč, ale GSX-R kolo z K řady počítej 4000–5000 Kč
– Horní brýle – výroba na CNC, cena je zatím ve hvězdách 
– Držáky světla – ????
Ještě bude potřeba pár spotřebních věcí jako:
– Gufera vidlic + prachovky – 700 Kč
– Olej do vidlic – 300 Kč
– Brzdové hadice – 2000 Kč (já budu koloubit GSX-R a SV hadice – od pumpy k pravému třmenu hadice na SV (je o 12 cm delší kvůli řidítkům) a od levého třmenu k pravému klasická GSX-R hadice) vezmu asi PPTuning
– Brzdovka – 200 Kč
No to je asi ve zkratce vše. Jinak lze vybírat i z jiných modelů, velmi dobré jsou tabulky
tady. Krásně znázorňují, co spolu bude fungovat a co ne.