Právě je ned 27. črc 2025 17:07:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 128 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Helmy vol.2 ..tak jakou?
Nový příspěvekNapsal: pát 04. bře 2011 19:59:32 
záklaďák

zdeněk píše:
No a já byl dnes s kolegou pro tuto u Prahy v Dolních Břežanech
http://www.dorso.cz/267-hjc-helmy-integ ... arbon.html
Cena byla 8450,-

jo nad tou sem taky přemejšlel, ale vzhledem k mému závodnímu zaměření nebyla ideální volbou... celkově se mi zdají ty HJC jako hodně dobrý helmy :good:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 04. bře 2011 21:49:09 
záklaďák

Jindra píše:
právě jsem se vrátil z vejletu do brna a trochu tě zklamu shorty! po vyzkoušení na místě a dobrý cenový nabídce jsem se rozhodnul změnit volbu na http://www.bonmoto.cz/hjc-r-pha-rubbertone-black/
sice to nění karbon, ale sedla mi fakt líp a vzhledem k tomu, že je to model kterej přímo nahrazuje HQ-1 nebylo o čem diskutovat!

jinak znáte někdo z brňáků tu firmu Bonmoto?

Tož zajímavý model, nějaká novinka... Tak ať jseš spokojen. Jinak Bonmoto znám, taky jsem si tam kupoval svou HJC.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 07. bře 2011 13:23:07 
záklaďák

obe HJC vypadaju paradne
pani, prosim o referenciu na stabilitu a hluk pri vyssej rychlosti
ostatne su cisto subjektivne cinitele, takze to uz si poriesim sam
diiiik moc a gratulujem k novym hrackam ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 07. bře 2011 14:18:03 
záklaďák

kufor píše:
obe HJC vypadaju paradne
pani, prosim o referenciu na stabilitu a hluk pri vyssej rychlosti
ostatne su cisto subjektivne cinitele, takze to uz si poriesim sam
diiiik moc a gratulujem k novym hrackam ;)

tak díky za gratulaci a neboj se nic! reference časem dodám ;-)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 19. bře 2011 16:24:47 
záklaďák

vynikající cena-----http://www.bike-in.cz/helma-uvex-helix-rs-750-carbon/s-822073/

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 13. črc 2011 13:21:54 
záklaďák

tak konečně asi po půl roční anabázi mám helmu HJC doma! zdržení bylo kvůli nedostupný kombinaci barvy a velikosti, ale brněnská firma Bonmoto se předvedla jako velice solidní a čestná společnost, takže já pro helmu pojedu příště rozhodně zas přes celou republiku až do Brna ;-) stálo to za to! helma je bomba a těším se až se vrátím v srpnu z dovolený a vyzkouším ji!

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 04. zář 2011 11:11:46 
záklaďák

Tak pánové,rád bych se s vámi podělil o zkušenost s helmou NITRO 1600 VN.koupiljsem jí začátkem května,a bojím se že se mi do konce sezóny rozsype úplně celá.vnitřek vymačkanej jako prase všechno se mele,vypadává,nic nedrží na svém místě,nejde pořádně zavírat plexi,od 130km/h hučí jak piliňák,(po delší projíždce mě z toho rachotu bolí burina)....hold levnej škopek no.nebrat!!! na příští sezónu se poohlédnu po něčem "značkovějším". HJC,SHARK,AGV,...uvidím.každopádně jsem se vytrestal :shock: (na podzim zkusím reklamovat,ale kdyby za ní dali novou,nechám si jí asi jen vystavenou pro výstrahu) :lol: tak zdarec,a přeji ať máte větší štěstí při výběru kokosu než já : motosmileV :

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 04. zář 2011 13:38:51 
záklaďák

NJN ;) Porsche za cenu Octávky holt taky není. :lol:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 04. zář 2011 16:11:12 
záklaďák

:lol: ....asi tak nějak :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 13:08:24 
záklaďák

Nemate nahodou nekdo zkusenost se Schuberth S1 PRO? Je vazne tak skvela jak vsichni rikaj?

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 17:54:51 
záklaďák

skušenost nemám,ale v testu jsem viděl schubertku R1,a vyhrává na celé čáře http://auto.idnes.cz/test-motorkarskych ... otorky_fdv

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 19:17:48 
záklaďák

já mám SHARK RSR2 V+ Elite (http://www.nokamoto.cz/shark-doprodej-k ... S-728.html) a absolutní spokojenost :good:

Mají ji teď ve slevě , ale je fakt, že je to stále "ranec" ....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 20:26:17 
záklaďák

davidj píše:
já mám SHARK RSR2 V+ Elite (http://www.nokamoto.cz/shark-doprodej-k ... S-728.html) a absolutní spokojenost :good:

Mají ji teď ve slevě , ale je fakt, že je to stále "ranec" ....

Jak je na tom tahle helma s hlucnosti? Me se taky moc libi. Treba moje Lazerka je na tom po tech 6 eltech tak ze kdyz jedu kilo tak uz neslysim motor a to moje SV neni uplne tichy.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 21:23:56 
záklaďák

vysočina píše:
skušenost nemám,ale v testu jsem viděl schubertku R1,a vyhrává na celé čáře http://auto.idnes.cz/test-motorkarskych ... otorky_fdv
Dik. Tohle hodne napovedelo a ukazalo alternativu. :-)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 22:48:19 
záklaďák

Jak je na tom tahle helma s hlucnosti? Me se taky moc libi. Treba moje Lazerka je na tom po tech 6 eltech tak ze kdyz jedu kilo tak uz neslysim motor a to moje SV neni uplne tichy.[/quote]
Stále v pohodě, je fakt, že nemám moc srvnání, protože jsem měl vždy SHARKy a naprostá spokojenost ve všech směrech...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 22. lis 2011 18:43:56 
záklaďák

...tak bych se rád pochlubil a podělil o první dojem :oops: .dnes mi dorazila tato: http://www.emilio-moto.cz/vyprodej-39/d ... -black-481 ...ryskl sem to po netu,protože jet do nejbližšího obchodu s AGV,tak projedu cenu dvou helem,a za druhé by šla vrátit(poštovné 7 pětek bych oželel) zkusil sem jí a padne jak prdel na hrnec,netlačí,a dostatečně těsná.první dojem po té NITRO co jsem měl,je neskutečný :good: (stejně jako cena :grin: je to výprodej,už se nedělá)po skušenosti od kamaráda který jí měl myslím už 3 nebo 4 sezonu,a spokojen!nevymačkaná,...jsem šel do téhle.tenkrát za nehorázné prachy dostr přez 10 litrů.ale dnes je občas ve výprodejích hodně slušná cena,už i proto,že má nástupce(T2),a nevyrábí se.vím že jsou určitě lepší kokosy.ale myslím že u téhle platí:za málo peněz dost muziky.už abych jí mohl zkusit na vyjížďce :beg: :banghead: :lol: než začne sezóna,čeká mě ještě totok: http://www.emilio-moto.cz/ti-tech-gp-pr ... ravou-1193 :cool:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 23. lis 2011 23:04:09 
záklaďák

No tak ja se podelim taky. Vcera jsem pobihal po Brne a zkousel co jsem mohl. Nejdriv jsem byl zkouset uvexky. Nejdriv jsem si vzal na hlavu to nejdrazsi co jsem nasel. Celokarbonku za 15. Sedla jak prdel na hrnec a vevnitr neskutecne prijemna a capek povida ze mi ji necha za 9. No to je stejnak moc. Tak jsem zkusil tu samou z karbonkevlaru za 10. Padla uplne stejne jenom maj na pikacu barvy. Capek povidal ze za 7 je moje. Tak to uz jsem si rikal ze bych do toho mohl jit protoze byla vazne super. No a dorazim na pokoj a ta celokarbonka na netu za 7 a ta z karbonkevlaru asi za 8. Tak si rikam ze neni moc co vymejslet. A pak jsem pohledal jeste starsi model Helix RS 750 (taky celokarbonka) coz byl predchudce ty za 15 a tu jsem nasel za 5. Takze pokud mi o vikendu nesedne schuberthka tak neni co resit. Jinak pak jsem byl jeste v D-motu a AGV mi prisly pohodlim tak o dve kategorie dolu, to samy x-lite ktery mi navic ani poradne nesedely na hlave a dokonce ani shoeika za 15 nebyla takova jako ty uvexky. Proste jsou asi delany primo na me. A zkousel jsem taky rukavice. Znate znacku halvarssons? Jestli ne tak se po nich podivejte. Rukavice sice dost drahy ale prej jsou vecny a maj vyborny ochrany prvky. Uz jsem poschanel spoustu referenci a vsichni si je strasne chvalej.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. lis 2011 19:23:58 
záklaďák

pylot píše:
No tak ja se podelim taky. Vcera jsem pobihal po Brne a zkousel co jsem mohl. Nejdriv jsem byl zkouset uvexky. Nejdriv jsem si vzal na hlavu to nejdrazsi co jsem nasel. Celokarbonku za 15. Sedla jak prdel na hrnec a vevnitr neskutecne prijemna a capek povida ze mi ji necha za 9. No to je stejnak moc. Tak jsem zkusil tu samou z karbonkevlaru za 10. Padla uplne stejne jenom maj na pikacu barvy. Capek povidal ze za 7 je moje. Tak to uz jsem si rikal ze bych do toho mohl jit protoze byla vazne super. No a dorazim na pokoj a ta celokarbonka na netu za 7 a ta z karbonkevlaru asi za 8. Tak si rikam ze neni moc co vymejslet. A pak jsem pohledal jeste starsi model Helix RS 750 (taky celokarbonka) coz byl predchudce ty za 15 a tu jsem nasel za 5. Takze pokud mi o vikendu nesedne schuberthka tak neni co resit. Jinak pak jsem byl jeste v D-motu a AGV mi prisly pohodlim tak o dve kategorie dolu, to samy x-lite ktery mi navic ani poradne nesedely na hlave a dokonce ani shoeika za 15 nebyla takova jako ty uvexky. Proste jsou asi delany primo na me. A zkousel jsem taky rukavice. Znate znacku halvarssons? Jestli ne tak se po nich podivejte. Rukavice sice dost drahy ale prej jsou vecny a maj vyborny ochrany prvky. Uz jsem poschanel spoustu referenci a vsichni si je strasne chvalej.

...tak super!přeji ať dobře vybereš(mezi těma dvouma).můj kůň byl prvně ta helixka,ta váha mě úplně nadchla,a peníz good.ale nakonec rozhodla ještě nižší cena AGV ve výprodeji,a bylo rozhodnuto.tak snad se nám v těch "hrncích" bude fajně jezdit :grin: :wave:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 13:18:45 
záklaďák

vysočina píše:
...tak bych se rád pochlubil a podělil o první dojem :oops: .dnes mi dorazila tato: http://www.emilio-moto.cz/vyprodej-39/d ... -black-481 ...ryskl sem to po netu,protože jet do nejbližšího obchodu s AGV,tak projedu cenu dvou helem,a za druhé by šla vrátit(poštovné 7 pětek bych oželel) zkusil sem jí a padne jak prdel na hrnec,netlačí,a dostatečně těsná.první dojem po té NITRO co jsem měl,je neskutečný :good: (stejně jako cena :grin: je to výprodej,už se nedělá)po skušenosti od kamaráda který jí měl myslím už 3 nebo 4 sezonu,a spokojen!nevymačkaná,...jsem šel do téhle.tenkrát za nehorázné prachy dostr přez 10 litrů.ale dnes je občas ve výprodejích hodně slušná cena,už i proto,že má nástupce(T2),a nevyrábí se.vím že jsou určitě lepší kokosy.ale myslím že u téhle platí:za málo peněz dost muziky.už abych jí mohl zkusit na vyjížďce :beg: :banghead: :lol: než začne sezóna,čeká mě ještě totok: http://www.emilio-moto.cz/ti-tech-gp-pr ... ravou-1193 :cool:

To máš tak velkou hlavu, koukám že mají jen XXL?!

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 13:25:37 
záklaďák

Ja si taky vybral Ježíška, novou helmu LS FF385 FT2 Split Blue, ale za trošku lepší kačky než tady, cca 3100Kč, myslím za málo peněz dost muziky... http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es ... Split-Blue

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 128 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]