Právě je ned 27. črc 2025 18:22:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prvni nezvladnuti SV
Nový příspěvekNapsal: úte 01. dub 2008 19:17:50 
záklaďák

Tak sem se byl neska navecer jen tak prolitnout.Zatacka kupa sterku rozjetej ze to hezky zalehnu co ted?Rychle na brzdy,ale nemel sem odvahu proletet tim sterkem v naklonu,tak sem to nedobrovolne proletel rovne,chtel sem to vzit kolem krajnice-tam bylo cisto,ale nevyslo to a zknocil sem v polu.Nastesti sem to ustal,esce ze je jaro a neni vyrostla kukurica.Takze sem si skocil docela jamp(silnice byla docela vyvysena) a pak enduro po polu.Byl sem spocenej az na prdeli,nic prijemnyho.na druhou stranu su rad ze sem to nepolozil,motorka je cela,zadny oderky-esce ze je sv tak vysoky,ani klin sem neznicil.Takze sem byl nasranej na sebe ze sem to nezvlad na silnicare za ten sterk a trochu hrdej an sebe ze sem to v tom polu ustal.Pak nastal druhej problem-jak s motorkou na silnic ktera je oproti poli vis asi 1,5m chvilu sem to zkousel sam,ale mrcha je tezka.Za pomoc vdecim kolemjedoucimu Martinovi ve favoritu z Boleradic,kterej me s ni pomoh.Dik chlape........A co vy taky uz ste to polozily? :grin: ...............Jinak sleduju ze mam bezva tyden,vcera me spadla pri benci v posilce cinka pod nos(mezi nosem a zubama)ja vul sem delal bench samotnej,ale to uz sem nepatri...nejak sem se rozkecal co?Aspon to nebude nikdo cist :-D

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prvni nezvladnuti SV
Nový příspěvekNapsal: úte 01. dub 2008 22:31:53 
záklaďák

Takový chvíle jsou nejlepší.. v podstatě pořádný nakopnutí a člověk při tom nic neztratí... Podobný chvíle už se mi taky párkrát staly, vždy bez úhony, jenom jednou mě zastihlo krupobití a já udělal tu blbost, že hledat úkryt. Neujel jsem ani 200 metrů a při odbočování (velice pomalém a opatrném a dokonce s vnitřní nohou na zemi!!) jsem sebou bez předchozího varování šlehnul.. tak rychle, že jsem zůstal ležet na zemi jak puk, aby mi vůbec došlo, co se stalo. Prostě když začne krupobití, okamžitě zastavit na kraji cesty, ať se děje co se děje... pokud je to nesnesitelný a máte strach, že vám to rozmlátí motorku, je lepší sesednout a odtlačit ji. Bylo to ještě na starým SV a padáky to zredukovaly jen na prasklej držák stupačky.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 02. dub 2008 10:57:48 
záklaďák

V nedeli jsem se na Lipne otacel v male ryclosti na takovym placku, na kterym byly ty deravy dlazdice co prorustaji travou a uz jsem lezel na pravem boku. Skoro nic se nestalo, ale neslo to zvednout, jak to tam klouzalo, porad mi to dal ujizdelo, takze jsem se u toho docela zapotil :-D Doufam, ze to byl prvni a posledni pad letos.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 02. dub 2008 12:29:05 
záklaďák

já jsem v pondělí vyrazil, a v zátačce jsem na trojku nešetrně zavřel plyn, hezky jsem se taky opotil, ale nakonec jsem to zvládl

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 10. dub 2008 0:18:49 
záklaďák

Já měl zážitek vloni napodzim v Českých Budějovicích na městském okruhu kousek od nádraží. Okruh, dva pruhy ve směru jízdy a dva v protisměru odděleny dvojitou plnou. No a týpek v protisměru se se svým tranzitem rozhodl že se otočí přes dvojitou a pojede zpátky. byl přede mnou asi 50 metrů tak to tam švihl bez blinkrů na totálního prasáka driftem. Já sem si chvíli hrál na mistry světa v ploché dráze Drymla a Málka a pak sem vystrašil pár chodců a důchodců na chodníku. Můj strážný anděl měl na návštěvě asi všechny svoje kámoše pač Mazlik bez jediného škrábance, já s tepovkou 200 nasraný jak TOI TOIka na majálesu sem si zakřičel do helmy. Proběhla znaková řeč mezi mnou a řidičem známými symboly (prostředníček) a pak sem to šel přímo z garáže zapít. No není na světě krásně?? :duel: :amen:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 23. dub 2008 12:39:45 
záklaďák

Dneska jedu do práce trochu rychlejc jak normálně, zaspal jsem. Už jsem v první vesnici v rakousku. Je tam křižovatka, ale předtím je to zůžený okolo baráků, je tam 30km.Takže ten z vedleší se musí dívat do zrcadel jestl něco nejede. Jedu po hlavní a najednou z vedlejší, z prava mě vyjelo auto. :o Nemohl jsem nic dělat, jen jsem refleksně zmáčkl přední brzdu, až šla do smiku a pleskl jsem sebou.
Chyba byla toho dědka, nedal mě přednost, ale pravda je ta, že jsem tam nejel 30km. Mám poučení, že na takových nepřehledných úsekách se má jezdit opatrně.
Škoda: zničený levý přední blinkr, odřená maska, odřený levý výfuk, levý rukáv u bundy roztrhanej, ulomená řadička, odřený řidítka a odřený levý padák. Ještě , že ty padáky jsem měl.. Mě se nic nestalo¨, ale motorka je pěkně dobitá.. :blackeye:

"Když do pekla, tak se vší parádou!"

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 23. dub 2008 13:01:49 
záklaďák

Škoda no, ale teda zaplať pánbů za ty padáky!! Tohle všechno spravíš relativně lacině, ještě že to neodnesla nádrž, motor, vidle apod. Tak "gratuluju" k téhle zkušenosti, která poučí a nestojí zas tak moc!... hlavně teda to zdraví.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 23. dub 2008 13:44:25 
záklaďák

Honza píše:
Dneska jedu do práce trochu rychlejc jak normálně, zaspal jsem. Už jsem v první vesnici v rakousku. Je tam křižovatka, ale předtím je to zůžený okolo baráků, je tam 30km.Takže ten z vedleší se musí dívat do zrcadel jestl něco nejede. Jedu po hlavní a najednou z vedlejší, z prava mě vyjelo auto. :o Nemohl jsem nic dělat, jen jsem refleksně zmáčkl přední brzdu, až šla do smiku a pleskl jsem sebou.
Chyba byla toho dědka, nedal mě přednost, ale pravda je ta, že jsem tam nejel 30km. Mám poučení, že na takových nepřehledných úsekách se má jezdit opatrně.
Škoda: zničený levý přední blinkr, odřená maska, odřený levý výfuk, levý rukáv u bundy roztrhanej, ulomená řadička, odřený řidítka a odřený levý padák. Ještě , že ty padáky jsem měl.. Mě se nic nestalo¨, ale motorka je pěkně dobitá.. :blackeye:

Tak to me mrziii, jeste sme se ani nepotkaly a uz to mas rozbity , hlavne ze ses v poradku :amen: , delas v rakousku tak to par ecek zalepi, neni to tak strasny, akorat ten lauf by me sral

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 23. dub 2008 15:00:05 
záklaďák

Co se dá dělat. Tět mě všecko bolí, hlavně rameno, ještě ,že jsem měl padáky a dobrý oblečení. Musím to opravit, ať můžu už zase lítat... :cray:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 23. dub 2008 15:22:17 
záklaďák

Nebyla to ta zuzena cesta v Retzu? kolik si tam jel?

Naposledy upravil jerry454 dne stř 23. dub 2008 15:30:07, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 23. dub 2008 15:23:51 
Administrátor

klasika by se nemelo stavat pokud uz mas neco nalitano ale hlavne ze si celej :good:
prace neutece zivot jo

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 1:20:27 
záklaďák

Byla to ta zůžená v mitterectbachu u kostela. Byl jsem rozjetej tak 40 a mrknu, nic, vzal jsem za to a najednou auto přede mnou. Možná že jsem jel 55-60 těžko říc. Neměl jsem tam jet jako prase.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 15:28:05 
záklaďák

K tomu prijela PCR nebo jak pribeh pokracoval.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 15:53:03 
záklaďák

Muj pribeh: tak pred pul rokem jsem jel od slecny navecer(uz bylo dost sero,spis tma) trochu jsem byl vytocenej,ale zase jsem to nejak nerval(tech 120-130),jel jsem po Caslavskym obchvatu,coz je tkova podlouuhla mirna stale levotociva silnice(smerem na Kolin),no a jedu a najendou prede mnou nejaky svetylka(jako pres cestu,ale dost slaby),tak jsem jen trosku ubral plyn a rikam si co to je,no a najednou koukam a on to naves od kamionu,kterej uhybal na vedlejsi,hooodne pomalu(takze nebylo misto to svihnout do protismeru).No tak jsem vzal za brzdy,kopal jsem tam rychlosti dolu,ale dobre vite,jak to brzdi pomalu kdyz je clovek blizko.No uz jsem byl fakt blizko a rikal jsem si ze to asi placnu do plachty do navesu a uvidi se,ale pak uz ten kamion byl jakoby navesem jenom pres muj pruh,tak jsem pustil brzdu totalne jsem to naklopil a vopravdu tesne jsem ho netrefil..Taky jak tady pisete takova ta srdecni zalezitost,tep 120na110,neprijemnej pocit...Domu jsem dojel jak priposranej 80km/h a rek sem si ze uz v noci jezdit nebudu... :amen: :thumbsup:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 15:53:18 
záklaďák

houpacka píše:
K tomu prijela PCR nebo jak pribeh pokracoval.

Jasně... PČR určitě řeší přestupky v Rakousku...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 15:54:39 
záklaďák

Asi nějaká interní dohoda.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 15:56:23 
záklaďák

Marťas - tak tomu říkám ukázkový zachování chladný hlavy... nejdřív tvrdě na brzdy, pak je pustit a myšku kolem překážky. Kdybys ty brzdy držel, akorát by ti to buď podjelo nebo by ses prostě nevyhnul. Super.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 15:57:55 
záklaďák

houpacka píše:
Asi nějaká interní dohoda.

To jsem myslel ironicky! Co by tam sakra dělala PČR???

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 16:01:15 
záklaďák

Já taky, protože sem si nevšimnul, že se to stalo v zahraničí no, omlouvám se. ;)

Včera si to taky mažu po starý z HK na Prahu a čekám až projede protijedoucí auto, abych mohl začít předjíždět a najednou koukám nějakej vocas v plechovce mě normálně podjel. Kdybych si toho nevšimnul v právým zrcadle tak mě veze na kapotě až do Prahy nebo nevím co to bylo za magora.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 24. dub 2008 16:06:01 
záklaďák

Nějakej nervák v Superbu, co chtěl honem předjíždět a tys měl sekundu zpoždění, no. Takový šuliny taky miluju...

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]