shark píše:
hele lidicky
mam takovej "problem" se spojkovou packou, tak se chci zeptat jeslti jsem sam nebo ne
Nastav si spojku, to snad ještě zvládneš ne

? Stačí nakouknout do manuálu, kdy máš předepsané, že páčka musí mít směrem ke gripu pár mm lehký „mrtvý chod“, kdy neovlivňuje spojku (udává se to buď jak vzdálenost ke gripu nebo pohyb páčky od objímky). Když si to správně nastavíš a za předpokladu, že máš spojku v pořádku musí páčka bohatě fungovat i na poloze 3 (tam ji třeba mám já). Ale spojku jsem si samozřejmě nastavovat na to musel.
Jinak proč si do toho sahal? Když jsem ti to nastavil já, tak i na testovací jízdě spojka fungovala bez problémů

. Teď to máš nastavené tak, že když páčku zmáčkneš, tak ten „mrtvý chod“ máš hodně dlouhý a spojka při zmáčknutí nevypne – proto i to blbě řadí. Samozřejmě je logické, že pokud sáhneš do nastavení vzdálenosti páčky, tak musíš u lankem ovládaném systému nastavit správně lanko (aby zvládlo vhodně chod po kratší / delší dráze). U hydraulické brzdy / spojky je to jedno, tam to funguje jinak

.
Příloha:
spojka.jpg [ 30.69 KiB | Zobrazeno 6219 krát ]
kufor píše:
tak spojkova packa nahodena, kvalitou je lepsia o dost, nez to, co som kupil tiez z eBay Hongkong
takze Jirin ma dobry zdroj

To rád slyším

term píše:
Koukni se hlavně na ty šrouby, jestli jsou zajištěné matice, co jsem je měl v rukách, tak šroubky nedosahovaly na pojistný kroužek, což je krapet o ústa. Pokud to tak budeš mít, tak kup české šroubky a matice a nahraď je za původní. Případně je aspoň zajisti závitovým lepidlem

.