Tak zatím pár fotek. Pak až budu doma přidám ještě něco málo.
http://www.suzukisv.cz/gallery/main.php ... mId=128024Nádržku mám pod sedlem spolujezdce. Je připevněna k trubce rámu na levé straně. Nemusíš se bát, že bude v malém náklonu. Je to na hraně. Konzultoval jsem to přímo s firmou, která to sem dováží a instaluje na moto. Hadička s olejem a hadička s podtlakem vzduchu vede kolem baterie a přechází na na pravou stranu rámu. Hadička s podlakem vede přímo na sání s klapkami. Je tam servisní ventil, který je zaslepeny zátkou. Ta zátka je origo zasvorkovana a prilepena. Bacha jde to blbě. Je to hezky popsané na YouTube. Hadička s olejem vede od baterky dolů k hadici zadní brzdy a následně je přidělena k tomu malému zadnímu blatnicku viz foto. Tam jsem vyvrtal dve dirky a pripaskoval stahovaci paskou. Na zadní kyvce to jde vnitřní stranou. Hadicka je prilepena originální montážní sadou. Jsou to plastové čtverečky s oboustrannou lepící páskou do který se provlikne stahovací páska. Dále to vidíš na fotce, jak to mám připevněné k rozete. Pozor na tu davkovaci tyčku. Nesmí se dotýkat rozety. Při jízdě je to jedno, ale když ti moto bude stát v garáži, tak se stane takový jev. Jako když máš plnou sklenici vody a přiblížis se prstem ke sklenici, tak vznikne oblouk a sklenice ti začne přetykat přes tvůj prst. Jestli mi rozumíš co tím myslím. Nevím jak to nejlíp vysvětlit.

Jinak používám modrý olej. Když je velké vedro snizuji průtok. Když je hodně prachu nebo pilu nebo vody, tak přidávám. To si vypozorujes sám. Ještě jeden průser je, když tam budeš mít bublinky. Musíš to opravdu pořádně od vzdušnit. Sorry za překlepy. Píšu z telefonu a on mi to ještě přepisuje.