Tak dodávám ještě důležité info ohledně SW kamery. Je mi jasné, že do toho okamžitě všichni začnete sahat a zkoušet různé firmwary, dá se tím docela dost zkazit, takže toto by měl být návod, jak správně postupovat (já to tak dělám a ještě jsem nikdy kameru nebricknul).
1. První čím se začne, je důkladné nabití kamery – kamera musí být plně nabita
2. Volba firmwaru:
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=18166806&postcount=3531, za sebe jednoznačně doporučím verzi continuous recording & remove time (nahrávání do 4 GB souborů bez časového razítka)
3. Stáhnutí souboru a jeho rozbalení na PC.
4. Kameru připojíme k PC dodaným či jiným miniUSB kabelem a zapneme pomocí zadního tlačítka (rozsvítí se oranžová dioda), v tento okamžik je kamera připojena v režimu storage (zjednodušeně řečeno USB úložiště – flashdisk).
5. Z rozbaleného archivu vezmeme soubor se jménem FW96630A.bin (rozhodně nepřejmenováváme) a tento soubor vložíme do kořene karty (žádné podsložky nic)
6. Kameru stiskem zadního tlačítka vypneme (neodpojujeme od PC – pořád nechat připojenou).
7. Kameru stiskem zadního tlačítka zapneme (neodpojujeme od PC – pořád nechat připojenou), tentokrát bude následovat prodleva 5–10 s a opět by se měla rozsvítit oranžová dioda – v tento okamžik obsahuje kamera nový FW.
8. Ke kameře přistoupíme opět přes PC a soubor FW96630A.bin smažeme (jinak by docházelo k flashování při každém spuštění).
9. Kameru vypneme, odpojíme od PC a hurá ozkoušet, jestli nahrává OK
!!!Na závěr dodávám, že tuto úpravu si každý dělá na své triko, nechci pak řešit problémy, že si někdo špatným postupem kameru bricknul (většinou to naštěstí není nevratný proces)!!!