Zdravím,
jsou tomu dva dny, co mě kamarád upozornil na to, že mi nesvítí světlomety. Svítily jen obrysová světla (ty dvě malé žárovičky, tuším 5W). Zastavili jsme, zkoumali přepínání světel, vypnuli a zapnuli eletriku klíčkem a nic, pořád stejné. Potom jsem dal výstražná světla a najednou se to rozsvítilo, ale hned zase zashlo. No nic. Dojel jsem domů a pořád přední světla nešla. Druhý den přijdu k motorce, otočím klíčkem, a světla svítí. Říkám paráda, to musel být jen nějaký špatný kontakt. Dojel jsem do Jihlavy, a potom zase když jsem jel zpátky z Jihlavy domů, tak mě začala problikávat auta, že nesvítím. No fakt, zase jen obrysovky a hlavní světla nic. Teď jsem se v tom vrtal, prošel kabely a vše se zdá být v pohodě. Jediný čeho jsem si ještě všiml, tak že přepínání světel na levém řidítku taky nefunguje respektive dioda na přístrojovém panelu se nerozsvítí. To přepínání jsem měl teď taky rozebrané a vše vypadá v pořádku, takže problém bude někde po cestě k baterce. Takže nevím, kde teď hledat další krizová místa. Máte nějaké tipy?
Mám SV650S K6.
P.S. Zadní světlo a blinkry fungují v pohodě.