náčelníkSV650S píše:
A jak psál SHARK, že by to chtělo neco na klůče a také tankpady - no, dobrý nápad... Ale su spokojený s tým co je.
Enom nevím, esti objednat aj tů Softšelku - vlóní ty výšivky na košulách byly takové stáhnuté, tož nevím, jak by dopadlo totok...
tak na klůče tam jsou šňůrky na krk:
http://www.suzukisv.cz/sv-shop?page=sho ... egory_id=4pokud bys chtěl vyloženě klíčenku, tak vše se dá vyrobit a to nejen v Čajně. Ale: vždy tam jsou minimální množství, většinou v řádechh 100 ks. Čím více jich necháš vyrobit, tím je to na kus levnější, stejně tak s dopravou. Vzhledem k tomu, že náš shop není klasický e-shop, kde by někdo podnikal a zalepil předem výrobu 500 ks klíčenek a čekal 5 let, nežse mu to vrátí, tak výroba je unreal. Jako kovové přívěšky na klíče s laserem bych uměl, ale to je podle mě na hovnec, neboť ti to poškrábe brýle. Proto jsem volil šňůrku, kterou odepneš, je to textilní s plastovou karabinou.
Kupř. i igelitky, které letos nechávám dělat, tak jich musím nechat vyrobit minimálně 500 ks. Zafičím do teho 2,5 litru. To jen tak pro představu, že vše není jen tak.
K výšivce.....mám softshelku, nechal jsem si ji vyšít jako vzorek. Textil na výšivku se vždy napíná na "kopyto", které se dává do stroje. Boužel, někdy se stane, že se napne moc x málo. Dále na to má vliv pružnost a použitý materiál (košile, triko jsou tenké, mikina je silná, softshel je zase pružný). No, pak je to na každém jedinci, jak je moc náročný. Ale loni si nikdo moc na kvalitu výšivky nestěžoval, pokud si pamatuju.