Pánové děkuji za příspěvky, Zdenda správně zareagoval na brzdovku, protože jsem to tak opravdu napsal, a tímto mu děkuji za reakci. Nicméně jsem kokot, protože jsem chtěl napsat chladící, ale napsal jsem brzdovou, za což se omlouvám
K dnešní akci:
Zajel jsem na OMW koupil nějakou chladící kapalinu od sheronu a 5L destilky bylo tam psané na hliníkové motory, tak snad bude OK. Starou respektivě zbytek co byl v chladiči jsem vypustil a třikrát propláchnul destilkou (kapota musela jít dolů, protože jinak bych se z toho vojel) dále vyndal expanzní nádobku, ta byla zanesená, takže kartáčkem na zuby vyčistil, abych vůbec viděl kolik tam té kapaliny je. Mimochodem vyndavat a nandavat tu expanzku je fakt porod. Vše složil, naředil, nalil, nic jsem neovzdušnoval. Motorku jsem nechal zahřát na 94 C a pak teplota klesla na 86 C a v expanzní nádobce se hladina ani nehnula, ale snad to bude ok. No musím říct, že jsem si to užil

Co se týče výčka tak jsem improvizoval z toho co mám v garáži, použil jsem na to jedno staré závažíčko to řídítek včetně té gumy, která závažíčko drží, utáhnul na potřebný průměr a musím říct, že tam drží lépe jak originál. Pokud to zítra vyjde uvidíme se na srazu.