Bart90210 píše:
tak v Pakistánu se šije většina oblečení....i moje kožené kalhoty od MBW mají na štítku MADE BY PAKISTAN....
spíš mě udivuje to CLO a DPH, docela často mi chodí balíky z Číny a USA a vždy jak přesáhnu ekvivalent 22 € tak to jde k celníkům.....
a co kvalita? šití švů? chrániče? chtěl bych to vidět.....
Mno, podle těch obrázků, co jsou na bibeju bych řekl, že to bude něco podobného, jak mám já.
Kdysi to prodával borec u nás, měl web motokombinezy.cz
Kdysi je před cca 6-ti lety to u nás prodával (komplet kombinezu) za necelých 10 litrů, taky Pakistán.
V té době to byla super cena! Přišlo mně to kvalitnější, jak Padana a ostatní v této "cenové" kategorii.
Kombinézu mám doteď. Když ji dnes porovnávám se Spyke, 4SR.....ty se dají v akci sehnat taky kolem 10-ti litrů, tak ty dnešní kombi jsou na tom daleko lépe - jiný, měkčí matroš, kombine je daleko lehčí a hlavně - když se napoaprvé nasoukám do Spyka, 4SR...tak v tom pohodlně udělám dřep.
Než jsem vytahal tu Pakistánskou, tak to byl děs.
Nicméně tu Pakistánskou mám do nynějška. Za 6 let jsem v ní najezdil něco km po silnici, na dromu. Neupadl jsem, takže co se týká kvality výdrže při paádu naštěstí nemohu hodnotit. Kombineza drží, v některých místech (záhyb u kolene) se začíná kůže párat ve švu. Tže - chtělo by to novou.
ale momentálně není nějak dost "chuti" na new kombine.
Na druhou stranu - otázkou je, jak bude vypadat Spyke, 4SR za 6 let.
Mám od 4SR rukavky "Smržovky". Jsou perfektní, ale bez pádu, při běžném užívání po 2 letech se začaly párat u palce.
Všichni to ojebávaj
A opravdovou recenzi na to člověk získá časem a tu nejlepší, až když s sebou bohužel jebne wo zem.
Do té doby je to bohužel jen pocitovka