warach píše:
Super tak díky

No on k tomu dává i origo výfuk tak je to v pohodě. Jen jsem měl strach jestli to nebude mít negativní vliv na výkon.. A když jsou seřízeny karburátory s tím laďákem, tak to znamená, že s origo to pojede hůř?
EDIT: Jinak ještě váhám mezi tímhle :
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 04740.htmlVypadá pěkně, má najeto jen 25tis. pokud se tomu dá věřit.. Jediná nevýhoda je, že to mám o 80km dál.. Myslíte, že by se ta delší cesta vyplatila?

Tak, abys poznal nějaký rozdíl ve výkonu, tak bys musel mít k tomu laďáku i komplet svody, takle je to všechno převážně jen o zvuku..Já mam laďák Two Brothers, KNko, sladěný přes P. Commander, teď jsem byl nucenej tam hodit nachvíli origo koncovku a že by to nějak znatelně jelo hůř se říct nedá, takže asi tak. Jinak tu karbonovou koncovku to chce aspoň jednou po sezoně ( cca 10-15 000 km ) zkontrolovat a převatovat, taky se dělá to, že ta vnitřní perforovaná trubka se omotá nerezovým drátem

tím zamezíš k samovolnýmu ,,vystřelování,, vaty a nemusíš tak často převatovávat. Jinak mám s ní odjeto teď 3. sezonu a zatím uplně v pohodě

Co se STK týká, tak taky naprosto bez problému, tam, ale záleží už na jednotlivci, jak se k tomu postaví..
Ještě k tý samotný koupi, najetý kilometry musíš brát u nás s rezervou - 13 let stará motka a najeto 25 000 km ? Chápu, že ne každý má čas jezdit, ale tohle mi přijde vážně k smíchu. Zvláštní, že k těm novotám nenapsal i řetězovku
Při reálných 25 000 by tam teoreticky mohla vydržet origo
Každopádně, pokud se ti líbí, tak to chce si to osobně okouknout, hlavně ne vždy to musí napoprvé vyjít, tak aspoň můžeš mít takovou druhou alternativu...