Citace:
No, zajímavý...Koik s ním máš nalítáno? A prosím tě ty Mivvy a IXILy jsi měl na svý mašině? Konkrétně u těch IXIlů co ti vadilo? Oni asi nemají tak vydatný zvuk což?
zatiaľ okolo 4000km. Priamo na mašine som ich nemal, ale neoslovili ma tie výfuky až tak, čo sa aj vzhľadu a zvuku týka, hľadal som niečo čo by bolo za dobrý peniaz, s dobrým zvukom, pekným vzhľadom a ako bonus s homologizáciou... RoadsItalia to všetko splnila, aj keď hovorím že zo začiatku som váhal, stále som zháňal niečo iné ale na SV650 by som iné už asi nedal..
na samom začiatku som chcel kúpiť Laser Extreme (dvojkoncovka), ale tam som si to rozmyslel kvôli cene, aby mi ostalo aj na iné diely..
Citace:
Tyjo, ty RoadsItalia vypadají zajímavě...i cenově

Ta homologace je dělaná přímo na SV nebo co je psáno v tom papíru? Ečko to má vyražený? Jinak škoda, že jsou tak krátký...líbí se mě pořádný roury

Ano homologace je priamo na SV, má to vyrazené Ečko na koncovke výfuku + k tomu príde jedna stránka A4, kde je písané že to ma schválené E3 + na ktoré značky + modely motoriek . Robia aj dlhšie výfuky, nie je len krátke

Citace:
Mně se právě líbí, jak jsou ty RI kratší..Jen se mi do toho moc nechce, kdyby se mi nelíbily a vracel bych tak asi problém. Přeci jenom jednání v rácmi pár kilometrů je takové jistější..
posielaju to priamo z talianska Fedexom, takže riešiť asi potom nejaké vracanie by bolo také ošemetné podľa mňa, a celkovo myslím, že by bol problém vrátiť aj u nás ak si to už montoval na motorku + štartoval. keď máš aspoň približnú predstavu aký typ výfuku chces (kratší/dlhší..) pozrieš výrobcov čo ponúkajú na SV (zas toho toľko nie je) tak internet je plný fotiek/videií a poďla toho sa hádam dá rozhodnúť. Chápem, že čo sa zvuku týka je to horšie lebo videá skreslujú, ale ak si zúžiš výber na pár výfukov a rozhodneš sa aj podľa videa určite podľa mňa nebudeš ľutovať. SV má samoosebe pekný zvuk, výkon ti to nepridá, takže sa tam podľa mňa hraje čisto iba na výzor.. za mňa za 650 vyhráva zvuk tej koncovky roadsitalia + veľká výhoda že netreba nič rezať a starý výfuk ti ostane ako plug&play

+ máš homologozizáciu aj s potvrdením a každý ťa môže vieščo..či už na stk alebo v cudzine..
Citace:
Abych Creptuse jenom nehanil...otázka může být v prioritách, přece jenom je rozdíl dělat jeden pár nových výfuku než opravovat tlumivku.
chcel som od nich "na zakázku" spraviť atyp. výfuk, vymenili sme si 5emailov, z toho prvé boli odpisovania po 4 dňoch, keď už som sa záväzne pýtal, či treba pristaviť moto na premeranie a podobné veci a kedy by to bolo zrealizovatelné, tak už žiadna odpoveď neprišla.. toľko moja skúsenosť