uz jsem doma, vozejk vracenej, lavice taky
vsude se jeste valej tasky

jsem myslel ze udelam barakovou grilovacku vzhledem k masu co zbylo
a pak jsem zjistil ze jsme tam tu vcerejsi sklenici nechali u nacelnika v lednici

nacelniku nacelniku si mi to mohl rict, tak jestli to uklizec nezabavil ma franta peknou veceri
jedna zajimavost, meli jsme celkem 260 piv, bajvoko jsem na uctu napocital 252 zaplacenych piv!!! coz povazuju za ohromnej uspech a dekuji vsem!!!
co moc nevyslo jsou utopenci, ve sklenici jich dle vyrobce bylo 30 na papiru je jich 19

burt to vem

trochu jsem precenil to ze dorazi vic lidi jen na vyjizdku a celkove na otocku, takze mam ted doma asi 25 radleru

masa zbylo 22 kousku plus ta sklenice co zustala v kempu, kureci jsem neudal vubec
celkove moc pozitivni pocity, vyjizka pry taky super, silnice super, kemp pohoda, opet tam nikdo nebyl, nikoho jsme nerusili, okoly krasny a hlavne skvely lidicky!!
jedina podivnost jestli jste si vsimli, dorazil v podstate pouze jeden jedinej "neznamej" oblicej, to jsem vzhledem k hodne novym lidem na foru moc nepobral, priste tomu snad ani nemusime delat nekde reklamu, staci rict stary znamy dobry parte

a jestli to tak pujde dal tak (krom zdenka rosti apod) tam zadny sv nemusi dorazit
pro me od posledne, kdy jsme resili stravenky apod, to byla velka uleva najet na tento system samoobsluhy a vlastni "odpovednosti"

, jsem si puvodne rikal ze je mi defakto jedno jestli budu v minusu hlavne mit vetsi klid, takze vam timto slavnostne oznamuji ze jsem ciste nakladove v plusu, a to jsem nektery musel krotit s dobrovolnym prispevkem a nutit jim neco zpatky, jeste jednou diky lidicky jste fakt paradni parta!
posledni jest nasledujici, pani mi rikala ze mel nekdo zaplaceny maso a ani ho nesnedl, prosim prosim dejte mi vedet, poslu vam penizky zpatky, bych si pripadal blbe, ale mohli jste to rict a ja bych vam to odecet
jsem se pri psani konecne od rana najedl, ted jeste hodim sprchu a pak uz se jen budu tesit na dalsi rocnik