jelikoz me fakt unavuje se porad s kamikadze dohadovat tak to pisu sem pro vyjadreni ostatnich
vzniklo to tim ze jsem chtel presunout fotky nafocene kamikadzem ze jedne zde inzerovane vyjizdky do alb spolecnych vyjizdek (to je album pro fotky kdy se na foru domluvime ze nekam pojedem a nekdo tam udela fotky) tak aby k dane akci byly prislusne fotky
nejdriv at to vubec nepresouvam ze jsou to jeho fotky a ze maj bejt v jeho gallerce atd atd at je zkopiruju
vyseril jsem to jinak, presunul je a hodil k nemu odkaz ktery vypada skoro stejne a vede proste do sekce vyjizdky
zase spatne, odkaz mel bejt ve vyjizdkach
a ted par argumentu proc ne:
- protoze odkaz nevede do prislusne sekce vyjizdky ale osobniho fora, a kdyz nekdo kouka na vyjizdky tak ho osobni forum v te chvili nezajima
- protoze pri pripadne padu gallerky si kadzy obnovi svoje album sam, kdezto spolecne, vyjizdky srazy apod budu obnovovat ja, a nemuzu hledat v 10tkach alb tematicka alba
- protoze se to tak postupem casu definovalo a prijde mi to tak spravne vuci celku a celemu nasemu projektu
proc ano:
- obraceny odkaz vede jako "reklama" do osobni sekce
- protoze to tak proste chce (i kdyz bez nejakeho padneho argumentu)
A TED ZAVER
nejde tu ted o spor mezi mnou a kamikadzem ale celkovej vyvoj
tj jestli bude mit kazdej technicky fotky u sebe a navstevnik je bude hledat u kazdyho
nebo jestli je proste vsichni dame na jedno misto pro vsechny
de prevazne o album pro lidi a pak prezentaci nasi masiny
tak se ptam jak to vidite vy, clenit album a delat v nem poradek aby melo smysl, nebo kazdej svoje a jen pro sebe
ve vysledku to vypada takto:
odkaz jako jedna polozka - tunning popiho kryty
http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=4608original:
http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=1259celkova otazka je teda, vadi to nekomu? souhlasite s clenenim na technicke vyjizdky srazy, nikdo zatim nerek ze by mu to vadilo
a jeste, kdyz se to presouva, chcete mit v gallerce odkaz? nebo staci kdyz to bude v technickych fotkach pod vasim jmenem?