shark píše:
cau
hele ja bych dorazil, ale defakto jen na to setkani SV, ted me trochu odradilo tech 250 za to abych prijel pokecal a odjel mi prijde trochu moc, ja zadny kapely nemusim chtel jsem jen mrknout na ty sv
ale predpokladam ze promenada bude v arealu, nechces udelat pro SV nejaky "jiny" vstupny?
Víš ono je to dost složité s tím vstupným, jelikož je tam celkem dost hudební produkce (12 skupin) a špičkové pódium a apratura, tak to stojí ranec a po skušenostech z loňska, kdy jsme měli zvýhodněné vstupné na jeden den, tak tam všichni z pátku zůstali za vstupné za pátek na celý víkend.
Je fakt, že když chce někdo přijet nen se podívat za SV-čkáři a potom odjet, je to balík zaplatit 250 Kč, ale bohužel se to potom nedá uhlídat a jelikož je tento rok rozpočet srazu několik set tisíc tak se bude u vstupu dost nekompromisně požadovat prokázání pásky jako vstupenky. Vím, že si řekneš, že to zavádí komercí, ale pokud chceš udělat komorní akci, kde budou tří rivaivly a většína jen reprodokuvané hudby, tak se to nějak dá, v případě trochu větší akce, kterou asi tento sraz bude, to je horší.
Když vemu v úvahu, že za 31 roků mám 100 kámošů motorkářů, k tomu 249 členů SV fóra, 372 clenů OBF fóra (
http://www.motorkari-olomouc.cz) tak bych musel udělat nějakou výjimku u cca 700 bikerů a tolik stojí na vstupném tři nejdražší skupiny se zvukařem a pódiem a ty zaplatit musím, i když by náhodou pršelo.
Takže tak to je.
Škoda, že nemáš čas být na celém srazu, protože tě možná nebaví hudba nebo pohled na některá individua, která se na srazu zryjou do němoty.
Každopádně na pěknou vyjížďku pojedou SV-čka ve předu kolony hned za mnou a věřím, že jich tam tento rok bude aspoň 50 kousků.