Jo řešili jsme to samé - N se nedají sehnat. A máme S-kové na N-ku a pohoda.
Normálně jsem koupil S-kové budíky i s tím konektorem, co do toho vede (ten ničím jiným nahradit asi nelze).
- to co je na fotce na odkazu, asi bude i s tím konektorem - ty budíky mají zespodu jediný vstup a kabely jsou rozvedeny do několika konektorů, jako na té fotce.
- tak ten kabelový svazek vedoucí z tohoto konektoru jsem ustřihnul, všechny konektroy (co jsou vidět na té fotce) jsem vyházel
- akorát bacha, ať si necháš rezervu v délce drátů! Ale i tak je možná bude potřeba nastavit. To jsem udělal oholením bužírky, dráty jsem zasunul do sebe, spájel a zaizoloval samosmřšťovací bužírkou. - jo a musíš sehnat dráty stejné barvy na to nastavování. Nebo použít jakoukoliv jinou barvu a nesplést se při následném spojování!
- pak jsem ustřihal všechny dráty, co vedou tím tlustým svazkem zpod nádrže
- pak ještě zbývá ustřihat dráty od náhonu tachometru a je to

(a asi ještě od blikrů, to už si nepamatuju - viz schema elektriky)
- pak jsem se podíval do servisního manuálu na elektrické schema a úplně bez problémů jsem pospojoval kabely podle barev a podle schématu.
- samozřejmě přes konektor - na tom tlustém svazku zpod nádrže mám vodotěsný konektor na nějakých 14 drátů, do budíků jich vede asi taky tak. Plus do budíků vede ještě vstup od náhonu tachometru - tak ten mám přes jiný konektor, jelikož vede z jiného směru (ne z pod nádrže). A nakonec nějak pospojovat blinkry - to jsem tam natahal dráty tak, aby se vešly za světlo - opět dle schématu.
- držák budíků mi udělal kámoš.
- pak jsme to zakryli Givi plexisklem a

Zní to šíleně, ale jak jsem se do toho pustil, šlo to jak po másle. Nejsem z oboru (automechanik, ani elektrikář), ale když člověk uvažuje a je trochu zručný, fakt není problém

Funguje to již třetí sezónu.