Registrován: ned 20. čer 2010 16:23:03 Příspěvky: 318 Bydliště: Novomlýnské nádrže
Na pravé straně máš přepínač výstražného trojuhelníku. Nejspíš o něm víš a tím to není, já jen tak pro sychr kdyby jsi o něm nevěděl a náhodou o něj zavadil a zapnul ...
Registrován: sob 07. lis 2009 23:57:56 Příspěvky: 286 Bydliště: Beskydy
Blahic píše:
Na pravé straně máš přepínač výstražného trojuhelníku. Nejspíš o něm víš a tím to není, já jen tak pro sychr kdyby jsi o něm nevěděl a náhodou o něj zavadil a zapnul ...
Dobrý! Abych pravdu řekl, já kdysi zavadil o vypínání startování a docela jsem z toho byl vedle co se stalo...
_________________ Jawa 555; Suzuki SV650N K3; Suzuki V-Strom 1000 K4
ahojte. Abych nezakládal nové vlákno, mám taky problém s blinkry na sv 650 r.v. 2000, včera mi přestala blikat levá strana(předek i zadek), pravá fungovala. Když jsem dal blinkr doleva za jízdy, tak na otáčkoměru sletěla pokaždé ručička na nulu a hned zase vyskočila zpátky na aktuální otáčky. Na jízdě, respektivě chodu motoru nic znát nebylo, jen jako kdyby se ten budík s otáčkama vypnul a hned zapnul. Pak dnes ráno vyjedu, pač jsem se zase potřeboval dostat z práce a nefungovala ani pravá strana, ovšem nebyl tam ten projev jako u levé , že sletěla ručička otáčkoměru když jsem zkusil pravé blinkry zapnout. Přijedu domů a než chcípnu moto, tak jsem ze zvědavosti znovu zkusil blinkry, jestli se nestal zázrak a ono půl zázrak se stal , a to že pravá strana opět fungovala bez problémů. Předem děkuji za jakýkoliv nápad kde bych měl začít hledat problém.
Registrován: úte 02. pro 2008 21:15:36 Příspěvky: 101 Bydliště: most
skus odpojit blinkry v konektorech a pokud to nepřestane tak potom bandu dolu a nastava pakarna s hledaním kratasu,muže to být i uklepaný dratek v blinkru,osobní zkušenost
Registrován: ned 10. črc 2011 9:56:02 Příspěvky: 18 Bydliště: Kolínsko
pochybuju že to bude vyklepanej blinkr.jestli mu to jde i do otáčkoměru,tak to bude buď svazek pod nádrží nebo v budíku,ale jelikož jsou budíky napájený přes mínus a ne +,pravděpodobnější je svazek.
Registrován: úte 02. pro 2008 21:15:36 Příspěvky: 101 Bydliště: most
mě to dělao to samý co píše,jednou byla uplně vymlacena baterka když mi umřel regulator dobíjení a podruhý když sem zapnul blinkry a ručička otačkoměru mi lítala do rytmu blinkru,a to byl pravě uklepanej dratek v blinkru u patice
děkuji všem za rady , nakonec to opravdu byl vyklepaný drátek přímo v blinkru, tak jsem to kuchnul, připájel a je to ok. Samozřejmě jak jsem měl ten blinkr rozdělanej, tak jsem si rozbil žárovku, takže mě to stálo 130 peněz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru