Prosím o radu. Udělal jsem komplet vidlice,nový olej a gufera. Po pročtení několika článků jsem použil olej 15W. Teď teda otázka jak nastavit vidlice než poprvé vyjedu a zjistím jak se to chová? Nebo nějaký základní tovární nastavení předku a když už tak i zadku. Vážím 80kg a nejsem žádný závodník. Pružiny jsou tam origo a olej teda Motorex 15W
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
Tomast33> Jak moc se liší to standartní nastavení od toho webu? Podle mě standartní nastavení je u SV1000 pro vyjížďky, krajinkaření, cestování. Na tom webu už to bude nastavení pro sportovnější jízdu. Ale stejně nastavení podvozku je alchymie a jen tvoje váha už třeba bude dělat rozdíl v nastavení předpětí tlumičů, jízdní styl, apod.
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
Tak bych tam nechal pro začátek tu sérii, pokud se nijak výrazně nevymykáš průměru člověka a pak postupem času ladil-zkusil to nastavení z toho webu, jak to bude vyhovovat a pokračoval dál podle potřeby
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru