|
Právě je čtv 22. kvě 2025 20:28:29
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
ewans
|
Napsal: sob 19. črc 2008 18:32:38 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
houpacka píše:  sikovni
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 03. zář 2008 10:30:41 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Žena: "....mám takový blbý pocit, že mne chceš přefiknout" Muž: "Ani ne...." Žena: "No, raději mne přefikni, aspoň se zbavím toho blbého pocitu !"
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: ned 19. říj 2008 23:22:53 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Stary morsky vlk si v bordeli objedna na izbu 3 kurvy a hned ich ukoluje: “Ty vylez na skrinu a z krhly budes liat vodu, akoze strasne prsi.... Ty si zober ventilator, otacaj s nim, akoze strasne fuka.... A ty hrmoc s tym plechom, akoze strasne hrmi ...“ Kurvy makaju, ze dazd, vetrisko, burka..... Stary morsky vlk lezi na posteli a fajci.... Po polhodine to jednu prestane bavit: “A sulozit nebudeme?“ „Vam docista jebe?! V tomto pocasi?“
Po divokom mejdane sa chlap zobudí vedľa cudzej ženy a pýta sa: - Doboha, koľko máš rokov? - Predsa toľko, na koľko vyzerám! - Ma neser, tak dlho človek nežije!
Učiteľka v škole, aby podporila logické myslenie detí a urobila hodinu zaujímavejšou, sa ich pýta: Viete niekto nejakú zaujímavú hádanku? Prihlási sa Janko: Ja viem. Pani učiteľka: Je to pre vás a strká sa to do vás. Čo je to? Janko, ale takéto perverznosti na mojich hodinách nestrpím! Ale aké perverznosti, veď je to kytica, pre Vás a strká sa do váz ! Učiteľka hneď cez prestávku tú hádanku rozpráva kolegyni na chodbe pred zborovňou: Počúvaj, mám skvelú hádanku, hádaj čo to je: Je to pre Teba a strká sa to do Teba ... Janko, ktorý ide práve okolo, hovorí: VYKAŤ, pani učiteľka, VYKAŤ, inak je to kokot !
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |