i kdyz .... ono zazit zrychleni z 0-100km/h za 0,8 sec, ujet 1/4 mile s pevnym startem za 4,5sec s koncovou rychlosti 540km/h ...... tam by me moje zrychleni taky zajimalo
mateSAS píše:
i kdyz .... ono zazit zrychleni z 0-100km/h za 0,8 sec, ujet 1/4 mile s pevnym startem za 4,5sec s koncovou rychlosti 540km/h ...... tam by me moje zrychleni taky zajimalo
kua - to musi bejt mazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec
to uz je nazor 13letyho pubertaka
voe .... jenze to jsou skutecny hodnoty ne teda na mym peklostroji .... ale je to realny .... dragsterovy specialy to jezdej .... bych se v tom nekdy rad svezl
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
sting píše:
mateSAS píše:
kua - to musi bejt mazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec
to uz je nazor 13letyho pubertaka
no hele, ty radši napiš kolik ti jede tvoje 650 na jedničku.... to mě stále zajímá... od toho by se odvíjelo i hezký zrychlení...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru