|
Právě je pon 12. kvě 2025 19:42:04
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Nejt
|
Napsal: stř 29. říj 2008 1:04:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
A jako že kdybychom všichti byli tichouncí, tak že by veřejnost tolik nebrblala, jo? Prosím tě... tohle je úplně jedno, veřejnost začla ve velkém brblat prakticky ve stejném okamžiku, kdy začla brblat média. Když ho nenasereš kraválem, tak rychlostí, když ne rychlostí, tak předjížděním v kolonách atd. a dneska už ani to nemusíš, je určitě mnoho takových, kteří prostě vidí motorku a mají jasno - nejradši by ju zakázali. Odstraňováním těhle aspektů určitě ke změně vnímání veřejnosti motorek nepřispěješ...
Ty jo ale už jsme docela dlouho OT a to jako prase... uvidím, jak se diskuze vyvine a kdyžtak na tohle vytvořím spec. vlákno.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: stř 29. říj 2008 8:43:18 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
Shorty> No já můžu argumentovat naprosto stejně – někdo takový „randál“ nemusí čekat, poleká se, zazmatkuje a udělá ti něco nepředvídatelného a malér je na světě...
Neith> OT jsme, ale fakt to nemá cenu se jako v tématu s gumama se neshodneme, takže zakládat téma nemá moc cenu – klidně to tady promaž.
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: stř 29. říj 2008 11:28:32 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
No to je fuk, mě to přišlo jako zajímavá debata.... kdybychom se tu na všem shodli, co nového bychom se dozvěděli, že...
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: stř 29. říj 2008 21:06:55 |
|
 |
záklaďák |
|
mno ... a proc jezdite kdo na motce? protoze vas to bavi? samozrejme ... a protoze mate (aspon myslim) urcitou chut se odlisovat ... pro me motka byla dycky urcitym symbolem rebelstvi ... i za cenu toho, ze po me spoelcnost pujde, zeme budou mit lidi neradi ... mozna je to druhej extrem (proti Jirinovi), ale ja to tak proste mam  ... cili nejakym stylem "sokovat" i kdyby nic jinyho, tak zvukem ... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: stř 29. říj 2008 21:31:38 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Mates - ale jo, na tom asi taky něco je, i když prvotní motiv k ježdění nebo koupení jiné koncovky to není...
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: stř 29. říj 2008 21:42:08 |
|
 |
záklaďák |
|
ja ti nevim ....... ale kdyz nekdo rekne Motorkar (ano, s velkym M), tak se mi vybavej sceny z filmu easy Rider, MadMax 1, atd ... nerikam ze bych musel krast, zabijet, znasilnovat .... mno i kdyz  ..... nejsem zadnej ortodoxni biker .... nicmene ... clovek, kterej si koupi motorku, jen proto ze ju maji ostatni a je to neco co jezdi rychle ... tak ty moc nemusim ... to je mi milejsi typek, kterej jezdi na stary jawce, ale dava do toho cely svoje srdce a je schopnej se pro tu svou motku vzdat cehokoliv ... a je mu jedno jak na nej ostatni nahlizej (trebas jako nejaky vyvrhela, keterj dela "bordel") ...
|
|
Nahoru |
|
 |
zdeněk
|
Napsal: stř 29. říj 2008 21:54:40 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 14. srp 2008 22:43:52 Příspěvky: 1698 Bydliště: Kousek od Kunětické hory.
|
Nejsem žádnej upravovač,raději do techniky nic amatersky nelepím,ale VÝFUK NA MOTORCE? TO JE SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST.TEN MUSÍ ZNÍT JAK TROMBÓN.
_________________ Mnoho různých moto JAWA,teď SV650S http://www.ase-dedic.com/
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: stř 29. říj 2008 22:06:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Motorku mám samozřejmě taky jako koníček, který mě baví a myslím, že motorkama i žiju (brzy snad doma přibude další  ). Ale přiznávám se bez mučení, že jsem háklivej na původní stav. Když vidím nějakou motorku nebo auto, tak je hodnotím ne podle toho jestli se mi líbí nebo ne, ale hodnotím to co tam vzhledem k původnímu stavu nepatří. Sice namítnete, že mám motorku upravenou (vyhříváky, kufr atd.), ale to jsou úpravy které můžu velmi lehce vrátit zpět bez toho aby se dalo poznat, že na motorce byly. Což se třeba o vyměněné koncovce výfuku říct nedá, že (minimálně svár nebo napojení tam bude)? Auto mám třeba taky úplně v továrním stavu, neodvážil jsem se na ně nalepit ani nějakou nálepku. Krásu vidím v původním udržovaném stavu  . Za tím hlukem si ale stojím, bohužel bydlím v blízkosti dálnice, tak mám pod okny zvýšený provoz. Když se najdou magoři co provětrávají výfuky v noci na plné pecky – tak to je fakt na přes hubu... Sériový výfuk mi hlučností celkem vyhovuje, ještě bych klidně snesl i tišší provedení  – nepotřebuju okolí dávat najevo že jedu. Ocením spíše možnost se potichu vytratit 
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: stř 29. říj 2008 22:31:09 |
|
 |
záklaďák |
|
 .... pohled z druhy strany - to e bydlis u dalnice neni nas (hlucnejch) boj - to je Tvuj boj :d ... sorry, zni to dost jaksi .... jak to rict? ... nepratelsky ... ale je to tak  samozrejme - svoboda jednoho konci tam, kde zacina svoboda toho druheho ... to je jako by me sralo ze letadla delaj kraval, tak budu nesouhlasit s leteckou dopravou?:D jedno prakticky hledisko ruzne upravy maj - kdyz ti motku ukradnou, tak ju podle specifickejch uprav poznas  .... kdyz ju budes mit naprosto v origo stavu, tak jses v riti  Jirin> a kdyz uz jsem u toho - jezdil jsi nekdy v nakym Hybridu? ... ja jo ... v Priusu ....... neni nic divnejsiho, nez kdyz se auto hejbe a nedela zadny zvuky ... 
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. říj 2008 0:33:52 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Za jsem neřekl naprosto tichej  . Přirovnání motorek s řvoucími výfuky má jeden háček – předpokládám, že letadla musí splňovat nějaké hlučnostní normy, stejně jako auta nebo motorky a těžko budou na letadla se budou letadla upravovat pro lepší pocit z hluku za letu S kladným využitím doplňků při případné krádeži souhlasím, teoreticky to zvedá možnost nalezení, ale fakt jen teoreticky. Nese to sebou ale další komplikace – jako třeba problémy při prodeji, sériová motorka se prodá daleko lépe než upravovaná...
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: čtv 30. říj 2008 0:58:34 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
Shorty píše: Tak pokud chceš ještě něco tiššího jak sériovej výfuk, tak už jedině elektro pohon  
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: čtv 30. říj 2008 1:01:04 |
|
 |
záklaďák |
|
nicmene .... pokud ma motka ladak a prodejce k tomu prida i origo vyfuk, tak neni co resit ... stejne tak jako bych z pripade koupe motky ocenil namontovany padaky ... Tvou teorii orig.stavu chapu... nicmene neuznavam  .... teda ano ... jsou veci, ktery i bez tuningu zneji krasne ... ale do motorky vidlicovej benzinovej osmivalec blbe nacpes .. a BossHossu tady moc nejezdi 
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 30. říj 2008 1:07:42 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Takže tuhle filosofickou debatu už bylo potřeba přesunout, rozhodně už tu padlo mnoho zajímavých nározů na to, abychom tomu nevěnovali samostatné vlákno. Jiřin mi titulek určitě odpustí, být moderátor může být i zábava  LET FLAME RISE AGAIN!
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: čtv 30. říj 2008 1:11:12 |
|
 |
záklaďák |
|
vybornej cas a hladina alkoholu v krvi na tuhle debatu  jsem PRO tunit ... samozrejme z rozmyslem ... nepostet se do takovych zverstev, jako na Harleye pridat treti valec atd ... Myslim tim tunit cestou odzkousenejch a funkcnich komponentu (ne ze by ten treti valec nefungoval) ... prvotne to bylo o ladaku .... ladak rozhodne ANO  ... mozna jsem lehce poznamenanej tim kde delam ... ale kdyz ladak, tak ladak! jakoze znackovej, kvalitni ... a duvod? ... zaujmout, upoutat pozornost! .. proto asi i jezdim tak jak jezdim a delam po meste pycoviny ... ANO je to nebezpecny, ANO nicim tim povest vsem tem Mirku Dusinum na motorkach, ANO rad jedu v tunelu na vytocenej kvalt, ANO, rad si na krizovatce prasknu plynem, aby se lidi otocili ... proste me to bavi ... ANO - rad desim chodce na zastavce ... ANO ... jednou se me to vymsti ... ale taky ANO - doda mi to nejakym stylem adrenalin do tela ... nekdo hraje automaty, nekdo chlasta, nekdo fetuje, nekdo krade ... ja jezdim na motce ...
|
|
Nahoru |
|
 |