|
Právě je čtv 15. kvě 2025 15:14:56
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
sting
|
Napsal: pát 19. pro 2008 12:28:22 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
# # Ve škole povídá paní učitelka: # # "Čím je tvůj tatínek, Jirko?" # # "On je pekař." Odvětí Jirka. # # "Hmm, to je hezké", na to paní učitelka "a peče nám co ? # # A děti odpoví "...chléb!" # # "A tvoje maminka je čím, Maruško?" ptá se znova. # # "Sím, ona je zdravotní sestra." # # "Aha, vidíte děti - stará se o nemocné. To je krásné povolání!" # # A co ty Honzíku?" ptá se dále. # # "Můj tatínek tancuje nahatej v gayklubu." Odpoví Honzík. # # "Hmmmm...", povídá paní učitelka a pokračuje "... no, i taková zaměstnání # # jsou..." # # O přestávce přijde za Honzíkem a povídá: "Honzíku! Opravdu tvůj otec # # tancuje v tom klubu???" # # A Honzík odvětí: # # "Neee, on pracuje v ČEZu, ale my se za to všichni stydíme..." 
_________________ pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 19. pro 2008 16:58:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Zastaví manželský pár u benzinové pumpy a pumpař říká manželovi: "Máte nové auto, že jo?" Manželka na manžela: "Co říkal?" "Že máme nové auto." Za chvíli pumpař říká: "Koukám podle espézetky, že jste z Hradce!" Manželka na manžela: " Co říkal?" Že jsme z Hradce!" Pumpař na to: "Já jsem znal jednu ženskou z Hradce, ta byla tak ošklivá a blbá, neuměla ani šukat, ani varřit, no hrůza!" Manželka zase na manžela: "Co řííkal?" "Že Tě zná!"
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
houpacka
|
Napsal: pát 19. pro 2008 22:13:53 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 13. led 2008 11:06:21 Příspěvky: 528 Bydliště: Hradec Králové
|
Chlap leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku s lahváčem v jedný ruce a s ovladačem v druhý.. Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: " Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže... nevadí ti to? A manžel jen mávne rukou: "Ale prosimtě, na to moje mrdání..."
_________________ Moped Stadion S11 ---> Jawa 175 ---> Motorkář Suzuki SV 650S (03), nebo-li lovec holubů.
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: sob 20. pro 2008 18:40:34 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
#"Tak, mladá paní, test je pozitivní. Kdo je šťastný otec?" "Pane doktore, když vám přejedu cirkulárkou po zadku, poznáte, který zub vás chytil první?"
#Nejnovější výzkum potvrdil, že ženě se nebude říkat slepice, ale žabička: celý den se nafukuje, večer roztáhne stehýnka a druhý den to všude vykváká.
#Potkají se dva dědci, baví se o všem možném a najednou ten jeden povídá: "Člověče, Ferenc, já mám hrozný problémy se spaním, ne a ne usnout." "Tak to dělej jako já. Já počítám do tří a pak už tutově usnu." "Fakt, jo? Jen do tří?" "No, někdy teda i do půl čtvrtý..."
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
Ondrasio
|
Napsal: ned 21. pro 2008 20:34:17 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 17. kvě 2008 14:56:14 Příspěvky: 104 Bydliště: Sokolnice
|
Děda jde o půlnoci na hajzlík. Vrátí se a říká babce: "Babko, mi opravdu máme na hajzlíku duchy. Když jsem přišel, samo se rozsvítilo. Když jsem odcházel, samo se zhaslo." Babka se otočí, div nedostane infarkt , a děsí se: "Děláš si srandu dědku? Ty jsi se zase vysral do ledničky!" Na sjezdu feministek v San Franciscu vystoupila jedna Američanka s tímto: "Na muže se musí tvrdě, já jsem třeba přestala uklízet. Týden nevidím nic a po týdnu, ejhle, muž začal uklízet". Přidala se Němka: "To já jsem přestala uklízet a prát prádlo. Týden nevidím nic a po týdnu, ejhle, muž začal uklízet a dokonce i prát." Nakonec vystoupila Češka: "Já jsem přestala uklízet, prát a dokonce i vařit. První týden nevidím nic, druhý týden nevidím nic, třetí týden trochu na levé oko, ... " 
|
|
Nahoru |
|
 |
houpacka
|
Napsal: ned 21. pro 2008 22:53:09 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 13. led 2008 11:06:21 Příspěvky: 528 Bydliště: Hradec Králové
|
Starej deda hledici z balkonu: "Ty studenti sou dneska tak chudy, kourej jednu cigaretu v peti lidech a jeste se tomu smejou..."
_________________ Moped Stadion S11 ---> Jawa 175 ---> Motorkář Suzuki SV 650S (03), nebo-li lovec holubů.
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: pon 22. pro 2008 11:01:53 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se do postele vedle manželky a usne.Najednou se ocitne před nebeskou bránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře?Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?" Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice.Chceš??" "To víš, že chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová.Jak se ti vede?" ''No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole". "To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak to přestane." Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese. "Co je, co se děje?" Manželka křičí: "Sereš do postele, ty prase"!!!
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
Křída
|
Napsal: pon 22. pro 2008 11:39:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 15. kvě 2008 11:18:51 Příspěvky: 375 Bydliště: okr. Prostějov
|
Honza píše: Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se do postele vedle manželky a usne.Najednou se ocitne před nebeskou bránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře?Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?" Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice.Chceš??" "To víš, že chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová.Jak se ti vede?" ''No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole". "To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak to přestane." Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese. "Co je, co se děje?" Manželka křičí: "Sereš do postele, ty prase"!!! tak tenhle nemá chybu 
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: pon 29. pro 2008 13:41:14 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
tak to je fakt mazec  koukám jak puk. Nevěřil bych, že by se takovýmhle způsobem mohl rozjet hdd.
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: pon 29. pro 2008 13:46:40 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
Já jakožto naprostej analfabet přes komply jsem takhle taky hadr rozjel... teda ne do mražáku, ale v noci za okno, kdy bylo asi -3. Toš aspoň je to potvrzený... každopádně hadr mezi dvěma paklama krabích tyčinek (nebo co to je za nesmysl) vypadá vážně libově.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: úte 30. pro 2008 0:17:18 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jo to je dobrý  , blbeček z ústředny odpovídá jak robot 
|
|
Nahoru |
|
 |