Popi: pocasi typicky anglicke, obcas zaprsi, zafouka, ale nekdy se to taky roztrha a oskar taky trochu zahreje. Ted v Nedeli napr. bylo taky kolem 20 a stalo to za peknou celodenni vyjizdku s drahou... Na Leto snad budu doma, tak snad vyjde nejaky ten prvni SV sraz

No ale to do sekce uprava zadni castni jaksi nepatri

PS: ten IXIL doporucuju, dostanes to s rourou + tou trubkou co to pekne vyvede nahoru + uchycenim k zadni stupacce s peknym laserem vypalenym S (jako Suzuki...) + redukce ke staremu origo laufu,pokud se rozhodnes to dat zpet + planek. K tomu je to homologovane pro Evropu, ale vychytavka je ta vlozka ktera drzi jen jednim imbusem a po vytahnuti se z tebe stava non-stop hrmeni na mile daleko

v noci z toho jde plamen - COOL!!!
Stafflik: ta svarecka plastu je good! Za uvahu to stoji, jen asi pristoupim k necemu podobnemu, jako Neith. Uz jen z duvodu volby vratit vse do puvodniho stavu
Neith: Neco takoveho s tim vyrezanim krytu asi podniknu, koukal jsem na to v galerce. Jen mi tam trochu nezapadaji info. Pises, zes ten blatnik rezal?? To mi nejak nesedi, prece pokud bys to odrezal u podsedlovky, tim bys vyresil problem s dirou, protoze by zadna tim padem nevznikla a ty by ses nemusel s.rat s tim plastovym krytem, nebo se pletu?
Rossinka: 
!koberec!