Tak se podělím po dnešním nasr.... Tuto moto jsem u nich kupoval a jak je to první moto vím prd kam se dívat....prý jen základn servis že mašina je ok. a dnes? dal jsem jí na výměnu gufer ve vidlích čehož jsem si všiml týden po koupi a volali že je zbořená trubka... tak at mi někdo vykládá že lidi který tahaj moto neví kam se podívat...s nimi jsem zkončil....ted jim pisnu at si uvědomí co jsou zač! ale beztak to nepomůže...kšeft je kšeft...
Tak tento topic opravuji, přijel jsem z dovolené a po mém mailu pro ně mi napsali že až budu mít moto spravenou se domluvíme na nějaké náhradě... že třeba přispějí na opravu...
Tak tento topic opravuji, přijel jsem z dovolené a po mém mailu pro ně mi napsali že až budu mít moto spravenou se domluvíme na nějaké náhradě... že třeba přispějí na opravu...
Tak po dlouhé době doplnuji tento toppic.Nějak jsem zde zapomněl dokončit příběh
Tento bazar mohu doporučit, po opravě moto mi firma Mototrade přispěla na opravu a po prvotním rozčarování bych se na ně při nákupu jiné moto obrátil znovu. Ti lidé jsou asi jedni z mála těch férových.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru