By mě zajímalo vy co máte přítelkyně, manželky, polovičky, třeba i milenky tak co ony a motorky? Když se někam jede, jezdíte s nima, nebo vás nechaj jeťte si sami, či jim ani nedáváte na výběr?
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
No já mám zkušennost takovou, že ve 2 si tu jízdu nikdy tak neužiju jako sám a taky má člověk zodpovědnost za toho zasebou. Takže záleží jakej druh vyjížďky to je ... Jinak přítelkyni moc nevozím, páč nemám na to abych ju celou aspon nějak vohákl do něčeho bezpečnějšího... Snad časem...
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
Notak Babču moc nevozim páč to odmítá že prej jezdim moc rychle(to se nesvezla z někym z vás)jen občas na krátké vzdálenosti a to toho mam dost protože se při brzdění na mně nalepí tak silně že my drtí to nejcenější co mám.
no tak se mnou batůžky moc radi nejezdily, jelikož nemam sedlo tak je pak bolela z toho krytu prdel a taky kvuli tomu ze se boji... jinak ja osobne jezdim radsi sama, kdyz uz se treba vysekam...tak at jedu sama a neublizim nekomu dalsimu.....
Registrován: pát 23. lis 2007 10:06:20 Příspěvky: 163 Bydliště: Praha
Já taky jezdívám raději sám, ale jednou jsem vezl kámošku z Prahy do Bruntálu a celkem pohoda. Místy mi přišlo že jsem s ní jel i rychleji, než jsem do té doby jezdil, protože motorka seděla lépe Je ale pravda že zodpovědnost celkem často brzdila a do zatáček to nešlo tak ostře, jako kdyby jsem jel sám.
Registrován: pát 23. lis 2007 21:19:19 Příspěvky: 35 Bydliště: Praha
To já vozil kámošku a ta mi ze začátku do zatáčky nakláněla na opačnou stranu , sem měl co dělat ale pak hulákala přidej, přidej a já na tacháči sto pádlo a vona jenom na hlavě city helmu
Je lepší jezdit solo to pak člověk muže různě testovat a kdybych z ní vystoupil tak je to můj problem.Navrhl sem jí at si udělá apon A18 at nemusí zamnou cvrdlikat stou 50kou.
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
SV Mušketýr píše:
sj-shark píše:
SV Mušketýr píše:
Jo to je nejlepší řešení, ať si každý jezdí na svém a přitom společně
tak jako ja s petulkou
Jo jo, někdo si to umí zařídit
vis ale jakej je to strach jezdit za a videt jak to pada do prikopu? ale zase ten kdo to ma zarizeny tak ze to doma mezitim uklidi vybere navari tak si neuzije tu srandu
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru