|
Právě je sob 17. kvě 2025 22:49:29
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Jimbo
|
Napsal: stř 08. dub 2009 20:30:25 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
Uvidím jak se mně podaří pochrastit peníze a jak na tom budu s projektem do školy co mám v podobným termínu odevzdávat Ale těším se tam 
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 09. dub 2009 0:04:21 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
U mě se to točí všechno kolem těch laminátků, moc nerad bych praštil s originálama, které se mi tuze líbí. Ale tak jestli nebudou, půjdu se aspoň zlehka povozit. Je třeba se rozjezdit, malinko se mě rýsuje pár možností účastnit se pár Spielů v Brně, takže si toho asi v rámci volných moc ujít nenechám. Navíc to vydá za deset projížděk kdekoliv jinde...
No, každopádně tady není potřeba se domlouvat nijak dopředu, takže prostě zkusme s tím počítat a jak to dopadne, to se uvidí po víkendu.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 14. dub 2009 10:53:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Zdar borci, už se s váma dneska na icq asi moc neuvidím, na okruh valím až v tu středu, bude o fous tepleji a navíc to dneska nestíhám, musím přezout a mám sjetý brzdový desky. Nevím, jak jste se rozhoupali vy, tuším, že Kraťas plánuje taky spíš středu, prostě kdyby někdo chtěl jet až zítra, nějak to zkoordinujem.
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: úte 14. dub 2009 21:14:50 |
|
 |
Moderátor |
 |
|
Tož sem se vrátil z vokruhu celej a motka taky tak abych popsal jak to dneska probíhalo, dojel sem kolem 4té s nepříjemě stípavým pocitem na krku, vletěla mně pod kuklu fčela, fakt paráda začátek žě? K věci, majk dorazil se spožděním něco po pul paté, oni otavřeli kasu už před půl. Lidí bylo celkem málo ze začátku, ale každejch 5 min se to hafo hustilo. No než majk norazil tak sem nabral formuláře, pak sme je fofrem vyplnily a aj skoro pul hodiny po otevření pokladny bylo ještě 7 fleků na 2. jízku volnéch, takže supr Jízda byla super, po té zimně naprostej orgáč  jeli sme 3 kolca volnějc aby se ohřály pryže a pak se začalo přikládat pod kotlem, chudák SV, vymetl sem pavučiny pěkně  musím pochválit moje nový pryže, páč držěly jako přikovaný. Průběh jízdy byl super, akorád mně chvílu trvalo zvyknout si na to, že když chytnu kolenej o zem že se nemám lekat(poprvé v kůži na okruhu se sliderama), ale po chvilce ježdění už to šlo  Západ slunka docela vopruz, jeli sme až tu 2., tak bylo slunko hodně nízko a na těch dvovh horizontach to bylo docela peklo, páč nemám tmavý plexi a brýle do helmy nenarvu  No ani sem se nenadál a už mávali s tou debilní vlajkou ... mít kačáky tak valím zítra hnedka zase, navíc tam bude aj fotograf jiřin, kterej se tam teda dneska ukázal ale neměl time. Docela sme s majkem čuměli, jak brzo ty sekačky brzdí, borci furt kolínka a na rovině kotel, ale hafo sem jich dával na brzdy aj já  tak sme to s majkem trochu nepobrali, zatáčky taky nejedou nějak extra rychleji než my, ale na výjezdech a na rovině už nemá SVo šanci, ale jinak na to že to není motorku na okruh, tak se jí tam líbí Největší peklo je fakt kdy začit brzdit a pak si najet dobře zatáčku, to je mazec no, ale je tam vidět celkem slušně vyjetá stopa, podle které když sem jel tak to bylo ok, ani nenastal žádnej problém, jako že by mě to vyneslo v zatáčce bo tak, takže su spokojenej .. No a na závěr jen asi to, že su lama a nikomu z vás asi nebudu stačit, majk mně ujel na to rata, ale aspoň mám co vylepšovat a i tak sem si to neska neskutečně užil 
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
Majk
|
Napsal: úte 14. dub 2009 22:14:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 30. lis 2007 21:04:23 Příspěvky: 344 Bydliště: Uherský Ostroh
|
Jak pise jimbo. Fakt super po te debilni zime. Skvele svezeni. Ja za to zacal tahat uz ve druhem kolecku a ve tretim uz nadoraz. Mel jsem smisene pocity s continentalkama, ale musim je dnes pochvalit, protoze odvedli dobrou praci. Celou dobu jsem se mohl na ne spolehnout (i v kacirku sedely  ) Asi dve kola jsem jezdil za RC8 a o te prcce se me bude asi zdat No pokecali jsme a probrali par veci a jeli domu. Ja uz zatmel a v tech prdelach a objizdkach jsem vymetl par jam, ze zitra musim prohlednout masinu. Jimbo uz neni jako ze skatulky, protoze ma odrbane kolena  a po jizde v padocku prohlasil, ze by to jel jeste hned znovu. To ja byl domlaceny jak ... Jinak maly poznatek: ja najel 49,5km a jimbo 47,? pac ma vyssi profil ve predu. A druhy, kdo tvrdi, ze esva blbe brzdi tak posnidal hovna, ze nezmackne brzdu nebo R6 ma vepredu bubny. 
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 14. dub 2009 22:19:41 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
tak to mi spad kámen ze srdce  ... a co teplota? Počasí, povrch a tak? Majk - když jedeš nadoraz a brzdíš jak šlak, tak bez pancéřek to ty brzdy neuklikají ani náhodou. Já utahal trochu brzdy i na Pyčoletu, a to tam jsou pancéřky, lepší třmeny a racová kapalina. Popis na SV promačkal na okruhu brzdovou páčku až ke gripu (bez pancéřek). Takže jo, brzdí to, dokud nejedeš pilu nebo to nemáš nějak upravený.
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: úte 14. dub 2009 22:55:46 |
|
 |
Moderátor |
 |
|
Tak naša pila a tvoja bude trochu o něčem jiným Jinak povrch čistej, možná mně přijde že je v několika místech trochu nerovnej po zimě, ale pohodka... teplota už o té půl 7 moc nic, ale šlo to, jak sme psali, pryže držely jako přikovaný počasí bylo dobrý, ale to zapadající sluníčko bez brélí ani tmavýho plexi bylo bapříjemný, na těch horizontech sem byl lehce slepej, ale na druhou stranu nebylo to tak hrozný jako západ slunka vlétě jak sem byl loni. Každopádně do tmavýho pléga zainvestuju....
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 14. dub 2009 23:03:56 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
No tak spíš jsem tím chtěl říct, že SV má brzdy na okruh vyloženě nevhodný... ale to v podstatě každej sériovej Japonec. U SV je toho hlavně Popis důkazem.
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: stř 15. dub 2009 10:59:37 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jo, však jsem tím nechtěl říct, že by tu někdo nejel pilu nebo tak, jenom prostě že brzdy na SV stojí za hovno. Jestli jsi je promáčk až ke gripu i s pancéřkama, pak tím tuplem... To určitě nemá nic společnýho se zápěstím. Jak jsem psal, já částečně promačkal i Pyčolet - pancéřky, radiální čtyřpístky i pumpa. Prostě většina sérií (včetně třmenů) je asi nic moc. Mít na okruh vyhovující brzdy je už snad záležitost monoblocků od Bremba, nebo prý i Yamahácký 6ti pístky jsou trochu lepší než Tokica a vydrží o dost víc. Tokica mají sice lepší a dávkovatelnější nástup, ale unaví se rychleji. Jinak jsem právě sondoval u Prospeeďáků, na kolik je přišly Bremba, co maj na své R1... za pumpu, hadice a třmeny jenom na předku člověk vysolí 90 tyček!!!! Hukot... ale asi to pro závodníky nejsou vyhozený peníze.
A že jde na SVu přebrzdit litr, to je jasný, o tom žádná, často jsou litry těžší a ani omylem je ne vždy jezdí jenom zkušení borci.
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: stř 15. dub 2009 21:09:30 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Tak jsem tady s info z mé první jízdy na okruhu. Bylo to skvělý, úžasný báječný... To nejde jen tak popsat slovy  Lítalo se slušně, Franta mi samozřejmě ze začátku ujel a tak jsem byl na to sám a postupně jsem to sbíral  krom teda pár okruhovců co tam lítali jak splašení  Taky jsem konečně odpanil slidery. Poprvé když jsem je štrejchl, tak jsem se lekl jak prase, stupačky taky brousili, boty ikdyž byli úplně zatáhlý, tak taky tam mám obroušený slidery Jakmile bude možnost, hned tam jedu zase. Je to tam mazec 
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: stř 15. dub 2009 21:29:51 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jo, Kraťas jel jak šlak, doufal jsem, že ho dojedu o kolo, spousta borců šla ob kolo, ale Kraťas nikde, třeba jsem ho měl furt za zadkem a ani o tom nevím  . Jinak oproti 4. dubnu, kdy byla Renocar akce, to bylo o dost pomalejší, sjel se tam klasickej průřez všeho možnýho, takže v podstatě ani to předjíždění nebyl žádnej adrenalin  ... šlo to vnitřkem, vnějškem, na brzdy, na výjezdech, na rovině... Toho 4. tam byli samí šílenci, to trvalo i dvě kola, než se našla příležitost. Ale s jedním borcem jsme se závěrečné dvě třetiny pustili do takový výměny, že mi to bohatě vynahradilo i malé zklamání z nepokoření minulého času. Prostě mazec, v půlce se přeze mě přehnal jako smršť, tak jsem zapškl, píchl jsem se mu na prdel, lepil se na něj jako gay, tlačil mu na nervy a dvě tři kola před koncem předjel a totálně ujel... paráda, užil jsem si to jak malej jarda, při dojezdu do padocku jsme na sebe mávali a ukazovali zdvižený palečky, jaká to byla šupa. Takže nashle na příští párty, veliké těšení!
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 16. dub 2009 11:32:36 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jo ještě co se povrchu týče... to zvlnění jsem taky registroval a loni si ho nepamatuju, ale není to v nijak kritických úsecích, kudla ale nedokážu si přesně vybavit to místo.... Pomoct! A čistej ten povrch byl, ale v první levé na Céčku na výjezdu je uprostřed písek. Přesně v ideální stopě, nebylo ho moc, ale měl jsem z toho bobany, takže jsem tady jel vždycky pomaleji a nalepenej na vnitřek. Jiřin povídal, že to tam bylo už v úterý. Snad to do příště zmizí, ostatně vůbec netuším, kde se to tam vzalo (nelogický místo)... Jinak zkušenější borci si obecně pochvalujou, že se ten povrch už zajel a je ke gumám o dost šetrnější než loni, což je taky fajn. Protože na pažravost našeho milovaného dromu si stěžujou i piloti z GP!
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: čtv 16. dub 2009 15:09:33 |
|
 |
Moderátor |
 |
|
Nejt píše: Jo ještě co se povrchu týče... to zvlnění jsem taky registroval a loni si ho nepamatuju, ale není to v nijak kritických úsecích, kudla ale nedokážu si přesně vybavit to místo.... Pomoct! A čistej ten povrch byl, ale v první levé na Céčku na výjezdu je uprostřed písek. Přesně v ideální stopě, nebylo ho moc, ale měl jsem z toho bobany, takže jsem tady jel vždycky pomaleji a nalepenej na vnitřek. Jiřin povídal, že to tam bylo už v úterý. Snad to do příště zmizí, ostatně vůbec netuším, kde se to tam vzalo (nelogický místo)... Jinak zkušenější borci si obecně pochvalujou, že se ten povrch už zajel a je ke gumám o dost šetrnější než loni, což je taky fajn. Protože na pažravost našeho milovaného dromu si stěžujou i piloti z GP! Mě se zdá že to bylo v pravé před horizontama, švoncovka to je myslím ne? A ten písek jak píšeš, ten tam byl už v úterý no, byli sme s majkem na první jízdu se dívat na Cčku tak sme už na to byli připravení, ale jak píšeš, je to jak naschvál v dobré stopě, taky sme nadávali že se to nedá nejlíp projet, já sem to bral těsně kolem toho venkem, ale co sem tak viděl tak to lidi objížděli různě. Z vrchu u Cčka to šlo vidět jak se to tam dostalo, někdo si v té pravé co je před touto zatáčkou udělal výlet do kačera... Ta ježděná stopa už je solidně vyježděná a pogumovaná  a docela mně aj pomáhala chtit ideální stopu.
|
|
Nahoru |
|
 |
Majk
|
Napsal: čtv 16. dub 2009 17:41:33 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 30. lis 2007 21:04:23 Příspěvky: 344 Bydliště: Uherský Ostroh
|
Honza píše: Majk a Jimbo-Hlavně , že ste si to tam užili. Já až budu mít volno , tak se tam taky chystam...jsem nadrženej jako jako mladý králík...  Honzo mas se na co tesit. Na to, ze to bylo letos poprve jsem si to fakt vychutnal  Jel jsem to uz potreti a musim priznat, ze si cim dal vic verim a taham za to. Dulezite je najit si dobry flek. Ja se snazim strelce na litroch nechat v boxove ulicce prede mnou a ty mene zkusene za mnou. Da se to poznat uz od pohledu  Pak si prvni kolo davam v tempu vetsiny a druhe jiz jedu pilu co se tyce rovin a zatacky jeste trochu setrim. Ted jsem uz treti jel nadoraz a gumy byly v poho a to nemam zadne lepidla. Oproti lonsku jsem dal kolo navrch. Litry me ujedou obcas nekdo predjede, ale jinak jsem celkem v klidu sam na trati. Po kacirku jsem chvilku startoval a projela kolem me skupina snad deseti borcu, ktere jsem pak dojel, protoze oni nemohli jet nadoraz, kdyz byli v kupe. Tak se tam trebas potkame a verim, ze nas bude vice at to tam kua duni Jinak co pisu jsou moje pocity a me chovani, se kterym nemusis souhlasit. Kazdeho vec. Nikoho nenavadim, aby jel od zacatku pilu a pak to nekde posle do kytek, protoze mu podjely kola. Ja to resim dle svych zkusenosti na moji machne a stylem, kdy vice vysednu a min klopim. 
|
|
Nahoru |
|
 |