| 

|  | Právě je pát 31. říj 2025 22:40:08 
 |  
		Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata

Zobrazit nepřečtené příspěvky

| Autor | Zpráva |  
			| Mara | 

|  Napsal:  čtv 18. čer 2009 23:46:40  |  |  
			| 

|  |  
					| záklaďák |  
					|  |  Registrován: pon 15. zář 2008 14:43:14
 | 

| mateSAS píše: Mara> kapitalismus brachu ..... kapitalismus ................ cili z toho vyplyva, ze se pojistka vyplati jen u hodne mlady motorky .... ale nerad bych kecal - pockame na STINGa Aby jsme si dobře rozumněli nemyslím pojistku jako havarijní pojištění, tam je 10% spoluúčast atd, ale myslim, že když to do tebe někdo narve tak z jeho povinného ručení co ti vyplatí...

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| sting | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 3:52:37  |  |  
			| 

|  |  
					| Administrátor |  
					|  |  Registrován: sob 03. lis 2007 13:44:01
 | 

| tak to mas jednoduchy bud prokazou jeji vinu a vyplati to jeji pojistovna u koho ma povinny a ona prijde o bonusy... jelikoz na tohle nespoleham proto mam havarko ze si to pak vyresim sam a mam jistotu ze mi to pojistovna vyplati a oprava me nebude stat nic... o tom muze svy povidat napriklad justina ktera uzavrela havarko vyjela z parkoviste a sejmul ji bawor a ujel jelikoz nevedela jeho spz tak to vyresila pres havarko a mela klid... mne se napr stalo ze mi sejmuli zaparkovanou masinu a capek nechtel resit pres policii nechtel prijit o bonusy protoze byl podnikatel tak mi dal na ruku bura a sel ale tak to je jeden ze sta... no to je jedno proste pokud se neprokaze jeji vina jsi v pice a calujes ze svyho to je asi jasny... a co se tyce ty castky tak na to ma pojistovna tabulky a sectou ti cenu vsech skod proste vezmou novy ceny dilu a odectou amortizaci a pokud to prevyssi bazarovou castku tvoji motorky spada to do totalky a to je spatny protoze dostanes min... totalka je priblizne o 10tis min nez bazarova cena motorky samozrejme je to individualni protoze zalezi jakej likvidator to dostane na starost proste hodne hraje v tom lidskej faktor _________________
 pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| Jimbo | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 9:27:03  |  |  
			| 

|  |  
					| Moderátor |  
					|  |  Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09
 | 

| mateSAS píše: Slon> mi nemusis vypravet .... jsem na VS stravil 4 roky a pak se na to vysral .))) Já ti dám slona matesu      !!! Slon byl jumbo      !!!_________________
 Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| Jimbo | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 9:28:13  |  |  
			| 

|  |  
					| Moderátor |  
 | 

| Mad Chick píše: Já sám si nejsem jistej zda se na to nevykašlu a nepůjdu radši někam hákovat  Dá se to vydržet, aspoň ty 3 roky, co mám zasebou      a přinesly první ovoce..._________________
 Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| clyro | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 9:45:06  |  |  
			| 

|  |  
					| záklaďák |  
					|  |  Registrován: pát 05. čer 2009 19:14:48
 | 

| Jak co se dá vydržet. Já studuju ČVUT-strojárnu a je to děs už jen čekam kdy mě vyrazej    Ale možná že je to dobře pujdu jinam kde to není tak vostrý  _________________
 stadion, pincek, ČZ125/516, xl600, cbr600f, sv1000s

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| mateSAS | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 10:27:35  |  |  
			| 

|  |  
					| záklaďák |  Registrován: pon 14. dub 2008 20:39:40
 | 

| clyro píše: Jak co se dá vydržet. Já studuju ČVUT-strojárnu a je to děs už jen čekam kdy mě vyrazej    Ale možná že je to dobře pujdu jinam kde to není tak vostrý  hehe a na jakym jses oboru? v kolikataku jses?  

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| Jimbo | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 10:31:17  |  |  
			| 

|  |  
					| Moderátor |  
 | 

| clyro píše: Jak co se dá vydržet. Já studuju ČVUT-strojárnu a je to děs už jen čekam kdy mě vyrazej    Ale možná že je to dobře pujdu jinam kde to není tak vostrý  No strojárna je vostrá prej i na VUT v Brně... obdivuju třeba popáka, kterej to ještě k tomu dělá dálkově...._________________

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| cony | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 11:37:04  |  |  
			| 

|  |  
					| záklaďák |  
					|  |  Registrován: pát 06. bře 2009 16:26:45
 | 

| Ad pojisteni: S povinnyho my platili jednou neco na auto (zenska me nabrala naraznik pri parkovani a lehce ho napraskla, ale byla tak dobra ze mi nechala listek za steracem). Tenkrat sem to sni nahlasil po telefonu, na pojistevne to nafotili a chtel jsem opravu svepomoci, tj. poslali mi prachy na ucet a nic jsem neprokazoval. Prachy vypocitali asi dle nakych tabulek, ale ve finale jsem na tom docela i vydelal. Motorku jsem platil z havarijky, pres autorizovany servis a opet jsem nic resit nemusel. Jelikoz servis mel smlouvu primo s pojistovnou tak a predkladal faktury za origo dily tak pojistovna nic neresila a vse proplatila. (Navic kdyz se domluvis da se resit i spoluucast    ) ad CVUT: to mam uz par let za sebou, delal jsem ARII. ad forum: (popi, mateSAS) - jestli se nepletu, tak shark tohle forum/web/galerii zalozil, plati ho, udrzuje ho, aktualizuje a buh vi co jeste. Vse dobrovolne, vice mene sam, a zadarmo. Nevim jestli jste si nekdy zkouseli udrzet nejaky web tak, aby k necemu vypadal a nebyl uplne k ... Nevim co Vam smazal za prispevek, ale rozhodne je to jeho vysostny pravo.

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| clyro | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 12:57:36  |  |  
			| 

|  |  
					| záklaďák |  
					|  |  Registrován: pát 05. čer 2009 19:14:48
 | 

| No jo ale tam se já už nejspíš nedostanu..... _________________
 stadion, pincek, ČZ125/516, xl600, cbr600f, sv1000s

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| popi | 

|  Napsal:  pát 19. čer 2009 15:47:13  |  |  
			| 

|  |  
					| Moderátor |  
					|  |  Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42
 | 

| mateSAS píše: nu, ja su vtdelanim strojar (prumyslovka - programovani CNCcek) ... tak jsem sel na Fakultu Strojniho Inzenyrstvi - Dopravni Manipulacni Technika - Spalovaci Motory ... takhle osklive se to cely jmenovalo  hmmm... jsem na tom stejně...  programování CNC a pak FSI_________________
 Jawa 50 Pionýr  70'  >>>  Simson S51  86'  >>>  MZ 251 ETZ  89'  >>>  Suzuki GS 500E  98'  >>>  Suzuki SV 650S  03'  >>>  Suzuki GSX-R 1000  04' >>> KTM EXC 450  05'

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| mateSAS | 

|  Napsal:  pon 29. čer 2009 21:47:50  |  |  
			| 

|  |  
 | 

| kurvaaaaaaaaaaaa .......... jak se mam zbavit zkurvenyho kasle?   :(:(

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| kozka | 

|  Napsal:  pon 29. čer 2009 22:12:11  |  |  
			| 

|  |  
					| záklaďák |  
					|  |  Registrován: sob 24. led 2009 0:54:36
 | 

| mateSAS píše: kurvaaaaaaaaaaaa .......... jak se mam zbavit zkurvenyho kasle?   :(:(Trváli déle než týden, je na čase navštívit doktora. Od si tě poslechne a s velkou pravděpodobností ti řekne, že tvůj kašel může být i lehká alergie a předepíše Zodac či Zirtec._________________
 Stadion, Jawa350 kýv., ČZ175, Jawa350/638, Jawa250 kýv., XJ650/82´& SV650S/99´

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| mateSAS | 

|  Napsal:  pon 29. čer 2009 22:18:12  |  |  
			| 

|  |  
 | 

| alergii mam na praci   :D:D

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| Mara | 

|  Napsal:  pon 29. čer 2009 22:33:22  |  |  
			| 

|  |  
					| záklaďák |  
					|  |  Registrován: pon 15. zář 2008 14:43:14
 | 

| kozka píše: mateSAS píše: kurvaaaaaaaaaaaa .......... jak se mam zbavit zkurvenyho kasle?   :(:(Trváli déle než týden, je na čase navštívit doktora. Od si tě poslechne a s velkou pravděpodobností ti řekne, že tvůj kašel může být i lehká alergie a předepíše Zodac či Zirtec.Uz nemusíš k doktorovi Kožka ti vypláznul kontraindikaci z patra...     Teď mu akorát pošli poštou nebo na účet 30Kč a dojdi si pro ten Zirtec nebo Zodak...  

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| mateSAS | 

|  Napsal:  pon 27. črc 2009 22:28:57  |  |  
			| 

|  |  
 | 

| ozivme tuto krasne tema .... coz ?! .)

............................ na rock´n roll starej a na smrt zase mladej ............

|  |  
			| Nahoru |  |  
		|  |  

| Kdo je online |  
		| Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků |  

|  | Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru