Čau, měl bych zase jednu otázečku. Kolik se vám u (sv1000) drží tak zhruba teplota..normalne pri jízdě?. A nevíte kolik je úplně maximalní co může být? Někde v manualu jsem četl že asi 120 st. Není to nějaká blbost?.
Registrován: ned 13. led 2008 11:06:21 Příspěvky: 528 Bydliště: Hradec Králové
Taky sem koukal, ze mi to litalo kolem 90 stupnu a teplota okoli byla 10 stupnu tak sem nevedel co si otom mam myslet. Sem si rikal co se bude dit v lete. Diky za info.
_________________ Moped Stadion S11 ---> Jawa 175 ---> Motorkář Suzuki SV 650S (03), nebo-li lovec holubů.
v létě teplota přes 90....záleží na okolní teplotě....ventilátor na chladiči spíná kolem 105 - 106.... vyzkoušet to můžeš tak,že i nyní nastartuješ,budeš držet otáčky(po zahřátí) kolem 5-6 tisíc.....teplota poletí nahoru,ventilátor sepne,ochladí......
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
lidi, zkuste si taky někdy vyhledat informace přes vyhledávač tady na foru, protože se tu řeší stejný věci ve více vláknech... viewtopic.php?f=15&t=241
Zdarec loni jsem koupil tu svou máňu, zdá se mi že se nějak přehřívá mám několik dotazú. - když jedete palbu v létě v jakém rozmezí se vám pohybuje teplota vody? - v jaké teplotě spíná ventilátor? - kolik je nejmenší možná šířka (tloušťka) předního brzdného kotouče? choze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru