Chlapi tak me to vyjde, ale dostanu se tam az v patek... lepsi nez nic. Budete tam nekdo? ze bysme dali scuka? Jinak ti co valite zetra tak pisnite jaky to bylo a uzijte si to
Cau, ja jsem taky dnes v praci. Budu tam zitra odpoledne tak se muzeme srazit!
_________________ Suzuki TS 50, Yamaha DT 80, Cagiva Freccia 125 C 12R, Suzuki SV 650 S
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
->Park Já tam budu taky odpoledne, neco po 1 a chvilu se tam asi zdrzim Poznavaci znameni, na batohu budu mit prispendlenou tu vizitku jak navrhoval Rosťa ... Jinak se muzeme domluvit a dat si scuka u SV teba ve 3?
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
Registrován: úte 18. pro 2007 13:44:27 Příspěvky: 37 Bydliště: Liberec- Frýdlant a kousek
tak ja dnes musel makat, ale jedu zitra-tj.patek dopoledne, drahá polovicka si hodla vybrat kombi a dalsi veci takze tam asi taky zkejsnu pekne dlouho...znate to..se zenskejma jit nakupovat
->Park Já tam budu taky odpoledne, neco po 1 a chvilu se tam asi zdrzim Poznavaci znameni, na batohu budu mit prispendlenou tu vizitku jak navrhoval Rosťa ... Jinak se muzeme domluvit a dat si scuka u SV teba ve 3?
Aha no to se mas...ja jsem v praci...driv jak ve 4 tam nebudu. Tak nevim jestli tam budes tak dlouho. Tu vysacku sis jako vytiskl jo??
_________________ Suzuki TS 50, Yamaha DT 80, Cagiva Freccia 125 C 12R, Suzuki SV 650 S
Tak hodil jsem do galerky i své fotky a popisky k nim... vzhledem k tomu, kolik toho na výstavě bylo k vidění, je to pouhý zlomeček, ale i tak je to v galerce na devět stran. http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=8860
Výstava byla bezvadná a doslova mě překvapila, příště si na ni udělám čas aspoň na dva dny, za pět hodin jsem toho stihl žalostně málo!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru