Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
Hola, nevíte někdo (nemáte možnost) o parkování na Barrandově? Našla jsem pár inzerátů pronájmu, ale pro jednu motorku je to drahý, leda, že by do toho chtěl jít někdo se mnou
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
Hola, nevíte někdo (nemáte možnost) o parkování na Barrandově? Našla jsem pár inzerátů pronájmu, ale pro jednu motorku je to drahý, leda, že by do toho chtěl jít někdo se mnou
Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
Kasym píše:
Canichon píše:
a na pičo fóru jsi se ptala?
Tam se za mě ptal před nějakou dobou Loser a bez odezvy...
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
a na pičo fóru jsi se ptala?
Tam se za mě ptal před nějakou dobou Loser a bez odezvy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru