|
Právě je ned 11. kvě 2025 19:51:30
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|
Autor |
Zpráva |
biker1300
|
Napsal: ned 31. kvě 2009 8:48:18 |
|
 |
nováček |
|
Zdravím všechny motorkáře  , rád bych Vás touto cestou pozval na okruh do Mostu dne 22.7., zatrénovat si, zlepšit své jízdní dovednosti. Jedná se o 8 jízd, 1 jízda cca 20min. Jede se ve 3 skupinách, fast, medium, slow. V případě zájmu, můžeme zařídit instruktory pro lidi, kteří na okruhu nebyli. Skupina slow zatím není moc obsazená. CEna za celý den je 4.400,-Kč, v případě objednávky do 15.6., bude Vám poskytnuta sleva 200,.-Kč. Víc informací naleznete na www.da-racing.cz Těšíme se na Vaší případnou účast DA RACING biker1300@seznam.cz 
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 23. črc 2009 20:49:32 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
Takže holoubátka s tímto pánem (Biker1300) a jeho agenturou DA racing se rozhodně nebojte nikam jet... Akce výborná, nemám absolutně co vytknout, snad jen ten tankodrom v posledních dvou pravých, to by jako do příště jako měli dát do pořádku jako  . Jinak je vidět, že to dělají borci "z lidu", protože ta vstřícnost, komunikace, pohoštění atd. atd. atd... to se jen tak nevidí. Bylo pejvo, bylo masínko, ranní kávička, mlsání a pitíčko neustále k dispozici a před závodem na roštu koc s deštníkama, což jsem samozřejmě ocenil nejvíc a zcela zásadně ovlivnilo výsledky  . A navíc to celý absolutně nepostrádalo profesionalitu, organizace suprová, všechno fungovalo, prostě radost! Můžu to doposud porovnat pouze s jednou agenturou, bo jsem toho ještě moc nenajezdil, ale rozhodně jim to klapalo mnohem víc a to byla jejich první akce! S Ewansem, který mi nakonec dělal společnost, bez které bych tu 8 hodinovou cestu tam a zpět asi neuklikal, a na Pejčoletu jel svou okruhovou premiéru, jsme to přežili ve zdraví, brzo tu hodím nějakej report ohledně trati jako takové, porovnání s Brnem, na co dát majzla apod. Každpádně je to zas úplně něco jinýho a prověřuje odlišný kvality jak jezdce, tak stroje. Rozhodně jsem jejich stálý zákazník, ať už v Mostě nebo příští rok v Brně.... Letos se s nimi jede ještě Most a to 16.-17.9.2009.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: pát 24. črc 2009 15:22:01 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
Jo s touhle agenturou to bylo fakt uzasny-jak psal nejt-clovek z lidu a je to znat.Fakt nebyl nikde problem a pratelskej pristup-dojeli sme tam a ptame se co a jak.Prej-zaparkujte dojdite sem,dame pivko,zraso a proberem to a takhle v pohode to bylo celej den.Jelikoz sem takhle na okruh jel poprve tak sem ocenil ze nebyl problem se na cokoli zeptat a vse mi bylo dycky suprove vysvetleno.je fakt ze asi jako jedinej sem tam skladal machnu do pul3 do rana a esce rano pred technickou prejimkou pridelaval plego atd.bylo to akcni a bylo to desne fajn. Co se tyce okruhu-uplne neco jinyho nez Brno,Nejt neco sepise,me se nejak moc nechce:-) Ale muzu rict ze sem tam jel a vubec sem nevedel jak ten okruh vypada,takze sem mel trocha obavy,ale v poho,prvni rundu clovek zkouma okruh,druhou hleda brzdny body-nejhorci cast,asi 10x sem se malem vykasil a pak uz je to super a bavi te to vic a vic a kazdou rundu si rychlejsi.Nejt je dobytek a jezdil tam super casy a v zavode dojel druhej!!Takze je to drzka a mel by mu nekdo proriznout gumy:-) sranda nakonec sem byl desne spokojenej i se svima vykonama a jeli sme dom s hodne dobryma pocitama.V kategorii Slow sme tam zahlidli dokonce jedno SV modry nvej model,tusim ze 650S. Pokud mi to zase vyjde tak bych chtel jet zase at do Brna nebo do Mostu,uz to neni takova prekazka jak sem si myslel.Me ted jen ceka poradna priprava machny a hledani zpusoby jak naplnit penezenku:-) Takze az se budete nekdo chystat na okruh-DA racing je dobra volba 
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
Chrt
|
Napsal: úte 28. črc 2009 8:51:19 |
|
 |
záklaďák |
|
V kategorii Slow sme tam zahlidli dokonce jedno SV modry nvej model,tusim ze 650S.
ahoj, jak ewans psal, byl jsem tam a řítil na mém SV. Moto si vyzkoušelo všechny omezovače, kromě 6. Byl to mazec, ale po 22.7.2009 jsem přesvědčen, že Most pro SV moc není. Opravdu tomu chybí pár otáček, teda motoru. Jinak akce byla fakt super. Když jsi měl problém, tak se ho hned organizátoři snažili vyřešit. Pokud se člověk obrnil proti pakům, kteří jezdili tak, že málem sundali nejen sebe, tak to bylo až neuvěřitelné. A na to, že jsem tam byl s chudáčkem SVčkem, tak jsem se držel zuby nehty se staršími 6 tkovými CBRy. (časy jsem měl minimálně srovnatelné) Tato akce opravdu neměla žádnou chybičku. Jen jedno mi pořád vadí a to je to, že mi pořád nikdo nevyndal tu židli z pod prdele v těch krásných zatáčkách. Pořád nemůžu dát to koleno a prdel blíž k zemi. (Bojíte se, že si poškrábete slidery? půjčte je na okruh mě, já vám je rozhodně nepoškrábu)
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 28. črc 2009 14:26:12 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Chrt - právě že pro SV je Most mnohem vhodnější než třeba Brno. V Mostě litr nemá žádnou výhodu, jen se to liší stylem jízdy, kdy šestka tam prostě kopne o kvalt navíc, litr to valí na jeden. Tím přeřazením sice ždibínek ztrácíš, ale na litru zas ztrácíš tím, že machnu ženeš do otáček, kde už není nejsilnější a řadit se taky nevyplácí. Takže se to v závěru spíš srovná. Nehledě na to, že tam jsou pasáže, kdy má ta často obratnější šestka spíš navrch. Takže jo, SV tam musíš honit (jako všude  ), ale umím si představit, že tam může zajet hodně slušnej čas, když víš, jak na něj.
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 01. zář 2009 23:03:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Borci, co uvažoujou o poježdění si v závěrečné fázi sezony na dromu, tak připomínám akci s DA racing v Mostě v termínu 16.-17.9. Bylo aktualizováno nějaké info a já ačkoliv se sám kvůli židovinám rozmýšlím zda jet, tak prohlášení, že na akci bude instruktorovat a jezdit i Libor Milota je pro mě sakra argument pro!
|
|
Nahoru |
|
 |
popi
|
Napsal: stř 02. zář 2009 21:22:59 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
|
Nejt píše: Borci, co uvažoujou o poježdění si v závěrečné fázi sezony na dromu, tak připomínám akci s DA racing v Mostě v termínu 16.-17.9. Bylo aktualizováno nějaké info a já ačkoliv se sám kvůli židovinám rozmýšlím zda jet, tak prohlášení, že na akci bude instruktorovat a jezdit i Libor Milota je pro mě sakra argument pro! sakra proč je to zrovna v prostředku týdne!!!
_________________ Jawa 50 Pionýr 70' >>> Simson S51 86' >>> MZ 251 ETZ 89' >>> Suzuki GS 500E 98' >>> Suzuki SV 650S 03' >>> Suzuki GSX-R 1000 04' >>> KTM EXC 450 05'
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: stř 02. zář 2009 21:31:59 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
na to si zvykej vále... jen výjemčně jsou akce o víkendech... prakticky jen závody a ActionBike z agentur... všechno ostatní jsou všední dny letos jezdíme ještě hovno, ale až to bude častěji, tak to teprv bude maso... je to zpičenej koníček, to říkám furt 
|
|
Nahoru |
|
 |
Dawe02
|
Napsal: sob 05. zář 2009 12:25:47 |
|
 |
záklaďák |
|
To rad ctu ze se to Peterovi povedlo tak dobre zorganizovat Nejte uz mas ty montpaky? ewans co ta detekcni kapalina, chtel bych vedet jestli budu shanet ram...
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: sob 05. zář 2009 15:09:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
Dawe-detekcni kapaliny mam doma,takze se ozvi(klidne na motorkare) a vemu ti je,neni problem.-Budes ted v Moste na Cecu?
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
Dawe02
|
Napsal: sob 05. zář 2009 16:53:20 |
|
 |
záklaďák |
|
Chlapci supr, jak budu ready, ozvu se kvuli te kapline. Nejte ja mam dalsi zdroj na ty dobre monterajzny, videl jsem je v praxi a mel v rukach ted na tom CECiku a jsou skvele, tenoucke a ergonimicke. Staci bohate dve + dvojice silonu. Muj zdroj ma dve za 500, silony nevim, ale asi zadna palka. Muzu objednat i pro tebe? K tem vyztuham... mas ted teda nejakou doma? Mohl bych si jednu pujcit na par dni? Ted budu ve spitale ale hned potom bych udelal akci A - omerim to na 3D a necham vyfrezovat nebo mozna odlitek? To by mi vytahlo trn z paty. Odmena te nemine 
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: sob 05. zář 2009 17:55:12 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Dawe - hell yeah! Monterajzny stopro chcu! Ale rozhodně bych raději tři, viděl jsem už dělat se dvěma i s třema a byl v tom pohodlí sakra rozdíl. Cena je supr.. pokud prodává jen po párech, nevzali bychom zas napůl tři páry a nevzali každej tři kusy? Jestli budou silony, tak i ty, kdyžtak to zvládnu bez nich..
S výztuhou by neměl bejt problém, instalace včetně zavaření rámu přinde asi až na sklonku sezony (začátek října), takže jestli to zvládneš do té doby, tak by to šlo.
|
|
Nahoru |
|
 |
popi
|
Napsal: sob 05. zář 2009 22:50:25 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
|
hele s těma monterajznama a silonama bych se taky přidal.... jo a 3 jsou lepší než 2  vždycky
_________________ Jawa 50 Pionýr 70' >>> Simson S51 86' >>> MZ 251 ETZ 89' >>> Suzuki GS 500E 98' >>> Suzuki SV 650S 03' >>> Suzuki GSX-R 1000 04' >>> KTM EXC 450 05'
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|