hele ja vim ze sem tady tak trochu mimo misu ponevac jezdim na sv ale porad je to svforum,ne? takze mi tak z pohledu jednoho z poslednich okruhovejch esveckaru pripada ze tahle trat bude pro sv (hlavne pro 650) dost neprijemna pac ty dlouhy rovinky sou fakt dlouhy a jak znamo sv 650 se pres dveste dostava pomalu a jen zlehka! to v praxi bude nejspis znamenat naprostou neschopnost konkurovat ostatnim strojum! ja se tam tak tesil a ted dys to vidim tak nevim
na SV nemas sancu nic dohanat, to je iluzia, az utopia liter skoro nestaci, neto este sestikilo ... ale tak o tom to neni, ze jo clovek sa ma pobavit, ne zavodit
ja v tom mam jasno, SV proste na okruh nepatri (aspon ne v standardnom stave)
_________________ ...-> Svist SV1000SZ -> ... -> KTM RC8 R
jinak to je hlavní důvod, proč se mi z dosavadního pohledu okruh nelíbí... bude to hodně o HP a megastřelce na slabším stroji pojede nějaká nula na litru (a to i v závodě)... ale snad se mýlím, je třeba to projet a na to se pochopitelně těším
jinak to je hlavní důvod, proč se mi z dosavadního pohledu okruh nelíbí... bude to hodně o HP a megastřelce na slabším stroji pojede nějaká nula na litru (a to i v závodě)... ale snad se mýlím, je třeba to projet a na to se pochopitelně těším
jo taky doufam ze kdyz se tam treba svezu tak to nebude tak zly no... ale ja tm stejne moc casto jezdit nebudu! mam to trochu z ruky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru